Algselt postitas keenjus250
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustRobinho oli minu arust ka täitsa soliidne. Ja ka Gattuso. Polegi nimesid tuua, kes täielikult ennast potist alla lasid. Kui keegi, siis ehk Ibra avapoolajal. Aga päästis teise kolmveerandiga oma reitingu.
Ibra tegi korraliku mängu aga minu arust Ronaldinho söödud jms läksid ikka väga kanti aga ega päevad pole vennad kellegile.Gattuso oli meeldiv üllatus.Flamini ka soperdas ära 2 võimalust:lõi üle healt positsioonilt ja korra ka isetses kui oleks saanud head söötu lükata Robinhole.Aga kogu selle hooaja alguse vältel on parim üllatus olnud Antonini,väga korralik LWB minu arustMilanista
Kommentaar
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustAntonini küll mingi üllatus ei ole, juba eelmine aasta oli ta Milani parim äärekaitsja.Milanista
Kommentaar
-
Hollandisse lendavad:
Goalkeepers: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma;
Defenders: Luca Antonini, Daniele Bonera, Marek Jankulovski, Alessandro Nesta, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Gianluca Zambrotta, Mario Yepes;
Midfielders: Ignazio Abate, Kevin-Prince Boateng, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf;
Forwards: Zlatan Ibrahimovic, Filippo Inzaghi, Robinho, Ronaldinho.
E: Midagi huumorivaldkonnast: English website CaughtOffside suggests that Milan are readying a €41 million (£35 million) bid Liverpool captain Gerrard
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustok kuidas kellegile,igatahes hea ta on ja see loebAlgselt postitas maimps1 Vaata postitustMilanil pole seda raha lihtsalt.Gerrard oleks hea lisa muidu.Algselt postitas maimps1 Vaata postitustIbral juba 4 kirjas.Kõige tähtsam,et 3p ära toodiAlgselt postitas maimps1 Vaata postitust:d:d:d:d:d
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar