Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mida Roma sai tegelikult? Peksa? Cmon! Roma on vigastustest läbi söövitatud, kõik mehed on katki, Vucinic sodi, Adriano paks, kaitseliin lonkab, väravavaht vigane. Meie võime sellises seisus kaotada. Aga Milan??? Kõik "supertähed" platsil. Ei ühtegi mängumõjutavat vigastust. Hävib täielikult Reali tattnokkadele... Oma peegel on teiele paras. Ausalt! Ja ma mõtlesin et Interi fännist ülbemaks ja pedemaks ei anna minna...
ahamh aga tegelikult ei taha ükski isa,et ta poeg oleks Roma fänn v6i homo.
Robinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunud
Robinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunud
Lisaks sellele veel Abbiati daivimise lõpuminutitel. Ründaja oli Abbiatist 1 meeter eemal, ja Abbiati kukkus pikali kohtunikule otsa vaadates anuva pilguga ja rinnust kinni haarates. See oli nagiu ROFLMAO
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
meeleheitest-> pettunud on päris hea edasiminek. ""
Kommentaar