320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Milanista Vaata postitust
    või vapsee noorteakadeemiast üks uus Maldini võtta?
    Justament Ta kaks poega (Christian & Daniel) mängivad AC Milani noortetiimis.
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Mida Roma sai tegelikult? Peksa? Cmon! Roma on vigastustest läbi söövitatud, kõik mehed on katki, Vucinic sodi, Adriano paks, kaitseliin lonkab, väravavaht vigane. Meie võime sellises seisus kaotada. Aga Milan??? Kõik "supertähed" platsil. Ei ühtegi mängumõjutavat vigastust. Hävib täielikult Reali tattnokkadele... Oma peegel on teiele paras. Ausalt! Ja ma mõtlesin et Interi fännist ülbemaks ja pedemaks ei anna minna...

ahamh aga tegelikult ei taha ükski isa,et ta poeg oleks Roma fänn v6i homo.
      Milanista

Kommentaar

Algselt postitas maimps1 Vaata postitust
        ahamh aga tegelikult ei taha ükski isa,et ta poeg oleks Roma fänn v6i homo.
        aga kumb sina ennem oleksid. rooma fänn või homo?

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
          aga kumb sina ennem oleksid. rooma fänn või homo?
          aa mis seal vahet on?
          Suhkruhaige

Kommentaar

Viimane võõrsilvõit napoli üle saadi 12 aastat tagasi. Oleks aeg..

Algkoosseis siin:
            Abbiati, Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini, Boateng, Pirlo, Gattuso, Robinho, Pato, Ibra.

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
              Viimane võõrsilvõit napoli üle saadi 12 aastat tagasi. Oleks aeg..

Algkoosseis siin:
              Abbiati, Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini, Boateng, Pirlo, Gattuso, Robinho, Pato, Ibra.
              Suht tore koosseis siis, võit on isegi võimalik.
              Suhkruhaige

Kommentaar

Ilma kaitsekunni Silvata? ...eks ta üks korralik eksam teile ole täna õhtul

Kommentaar

Napolil selg prügiseks

Kommentaar

Robinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunud

Kommentaar

Olemas Rsk!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                        Robinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunud
                        Lisaks sellele veel Abbiati daivimise lõpuminutitel. Ründaja oli Abbiatist 1 meeter eemal, ja Abbiati kukkus pikali kohtunikule otsa vaadates anuva pilguga ja rinnust kinni haarates. See oli nagiu ROFLMAO
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                          meeleheitest-> pettunud on päris hea edasiminek. ""
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Tuleb ikka Derbyl need mättapead paika panna, ei saa Napoli peale lootma jääda

Kommentaar

See oli juba üks kuradi korralik serie a

Kommentaar

Robinho>Ronaldinho

Kommentaar

Working...
                                X