Algselt postitas KeRRRt
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustViimane võõrsilvõit napoli üle saadi 12 aastat tagasi. Oleks aeg..
Algkoosseis siin:
Abbiati, Bonera, Nesta, Sokratis, Antonini, Boateng, Pirlo, Gattuso, Robinho, Pato, Ibra.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustRobinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunudFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustRobinho sai käega vastu rindu ja kukkus surnult näost kinni haarates maha. Zlatan lendas vahetusmeestepingilt kakluse ajaks platsile. Kui üks neist mängukeeldu ei saa (eeldusel, et Krasicile väänatakse), siis ma olen pettunud
Kommentaar
-
Algselt postitas d-fox Vaata postitustEi huvita eriti kes, kuidas ja kui palju kukkus, vaid hoopis lühike kokkuvõte mängust. Milani foorumist leiab liiga palju plikalikke kiljatusi ning arusaamatuid kriitikanooli, seega siit mõni milanista - kuidas mängupilt üldiselt oli ning kas tõesti Oddo oli MOTM või?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar