Pandevist peaks ja jummala pohhui olema, parem olgu ta seal väljakul,niikuinii sittagi korda ta ei saaada.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Totti punane võrduski ju tugevama riommaga. Asi ilus.
Ja mis puutub Padevisse siis tõesti....olge õnnelikud, et teda väljakul pole. Allakäiku on härra Lotitol kindlasti nüüd magus vaadata.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTotti punane võrduski ju tugevama riommaga. Asi ilus.
Ja mis puutub Padevisse siis tõesti....olge õnnelikud, et teda väljakul pole. Allakäiku on härra Lotitol kindlasti nüüd magus vaadata.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustTeise mehe pikali lükkamine on sportlik käitumine?
Kommentaar
-
Just nimelt Tanel....160.000 eurot maksis veel trahvi ka....aga pandev oli raske iseloomuga ja hakkas egotsema lõpus. Ei ole selles asjas muidugi Lotito poolel, aga hetkel on Lotitol kindlasti hea meel kuidas asjad kulgevad. Pandev oli Mourinho käes ka suht lootusetu.
Sry OT
Kes milani järgmine vastane?Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustTeise mehe pikali lükkamine on sportlik käitumine?“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAga mis täpne jalgpall see Bilan nüüd mängib?
Catenaccio, peksu ja viskame palli edasi Ibrale ainult näen.
Uau...mul on kahju et Inter on tema standardi alla, sest 50% tavaline Inter sööb see Milan ära...nagu iga aastal küsimus pole kes scudetto võidab, pigem: kas Inter kaotab scudettot?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Jah kui niimoodi mängime.
Sest kui arkame üles, ma ei näe mitte kedagi meie teel, Bilan arvatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustMis pikali lükkamine? Abate on lihtsalt nõrkam, Pandev puutus teda ja läks pikali. Vaata uuesti kes provotseerima hakkas.
Tegi mängu sisese vea siis tegi, peale vilet ei tohi siukest jama toimuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustAga peale vilet palli ära löömine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAga küsimus on ikka: kas kaotame scudetto?
Jah kui niimoodi mängime.
Sest kui arkame üles, ma ei näe mitte kedagi meie teel, Bilan arvatud.
The Rossoneri are worthy of the Scudetto
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustCatenaccio, peksu ja viskame palli edasi Ibrale ainult näen.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar