Hoidke pöialt, et lemmikstaar suure mängukoormuse tõttu katki ei lähe või lihtsalt ära ei väsi, sest siis võib väga raskeks minna.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustHoidke pöialt, et lemmikstaar ...
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustKirjutage Oma Sitta Kuskile Mujale Pliiis...teie Jutul Pole Midagi Milaniga Pistmist....
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustNoh, sul on õigus jah...
Iga keel on tähtis minu jaoks. Mul on kahju et Eesti keelt nii hästi ei räägi. Aga kes minu keel üldse ei räägi siis mis tahab?
Lõpp.
http://www.youtube.com/watch?v=CzT4hZU4Ll8 - kahmake lutti interipeded.
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustmatke mind elusalt kallid milanistad,armastan teid ja ibrat....
Kommentaar
-
igav mäng (kõrval tiksuv steven seagali mõõgaharjutused oli ka vahepeal köitvam), igasuguse loomingulisuse puudumine, sellele vaatamata rahuldav lõppresultaat, ning väikeseks lohutuseks kena mustikas ronaldinholt
. Siiski, see "pikk poiss jookse ette, ma söödan, sa löö ära" mäng väga kaua ka kesta ei saa.
Kommentaar
-
Eks tegelikult sellest mängust oligi esmatähtis 3p saada, mängupilt oli teisejärguline. Siiski paar tähelepanekut: 1. tegime alguses liiga palju lihtsaid vigasid, millest prantslased said natuke ärevusest tekitatud. 2. keskväljale oleks siiski vaja natuke kiiremaid jalgu, kui need on Seedorfil või Rinol, eriti ründefaasis. Kaitse oli täiest OK, eriti kuna Auxerre pidi piirduma vaid kauglöökidega.
Aga jah, võtaks veel 3p Sampdoria käest võõrsil ning siis laseks Zlatanil ning mõnel mehel veel natuke puhata Brescia ja Ajaxi kodumängus.
Kommentaar
-
Ronaldinho võib ka ju ründajate taga mängida nagu seedorf,ju siis pole õiget suhtumist tal.Jaanuaris ja suvel kindlasti noort verd juurde siis on hyvä.MLi võitmiseks oleme ikka lahjad pisut aga scudetto võitmine tundub hetkel isegi magusamana,nii ammu kui seda viimati maitsta saiMilanista
Kommentaar
-
viimane võit Genoas Sampdoria vastu pärineb kolme aasta eest. On aeg viga parandada:
Abbiati, Amelia, Roma;
Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate;
Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser;
Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Curci, Da Costa, Fiorillo; Accardi, Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Volta, Ziegler; Dessena, Guberti, Koman, Mannini, Palombo, Poli, Tissone; Fornaroli, Marilungo, Pazzini and Pozzi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar