ja Gattuso on end treeningul vigastanud. Silva tõstetakse poolkaitsesse ja Yepes algkoosseisu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Mäng oli üle ootuste raske, sest Nesta sai ka vigastada. Kindlasti läks käeluu või midagi sellist. Ründes olime OK ja Antonioli värava super, aga Antonini lekkis avapoolajal korralikult. Hea, et Yepes väljakul oli, jõudis igale poole. Ja ega Nesta vahetusmehe Sokratise kohta ka väga halba pole öelda. Ühesõnaga Cesenale sai täpselt sama tulemusega kodus tagasi tehtud.
Üldisest olukorrast rääkides aga juvestume täiega. MilanLab on lõpetanud vist meestele spinati söötmise, kuna keskväljalt on puudu Pirlo, Slowdorf, Strasser, Flamini, Rino ja Boateng ning kaitsest Zambrotta, Janku ja Nesta. Ründeliinis vist ainsana konkurentsi jagub. Õnneks Emanuelson saab järgmisel nädalal juba mängida ning ehk tehakse keskväljale ka mingi täiendus siiski ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMäng oli üle ootuste raske, sest Nesta sai ka vigastada. Kindlasti läks käeluu või midagi sellist. Ründes olime OK ja Antonioli värava super, aga Antonini lekkis avapoolajal korralikult. Hea, et Yepes väljakul oli, jõudis igale poole. Ja ega Nesta vahetusmehe Sokratise kohta ka väga halba pole öelda. Ühesõnaga Cesenale sai täpselt sama tulemusega kodus tagasi tehtud.
Üldisest olukorrast rääkides aga juvestume täiega. MilanLab on lõpetanud vist meestele spinati söötmise, kuna keskväljalt on puudu Pirlo, Slowdorf, Strasser, Flamini, Rino ja Boateng ning kaitsest Zambrotta, Janku ja Nesta. Ründeliinis vist ainsana konkurentsi jagub. Õnneks Emanuelson saab järgmisel nädalal juba mängida ning ehk tehakse keskväljale ka mingi täiendus siiski ära.Milanista
Kommentaar
-
Robinho on tööloom ning see, et ta palli sisse kuidagi ei saa on karjuv ülekohus. Kindlasti minu jaoks selle hooaja positiivseim üllatus ning on pannud mind sõnu sööma. Arvasin et tegu on mõtetult ülehaibitud mängijaga.
Ja ilma Seedorfita oli mäng 3 korda kiirem.
Ja vastaste väravavahile saluut. Väärt mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRobinho on tööloom ning see, et ta palli sisse kuidagi ei saa on karjuv ülekohus. Kindlasti minu jaoks selle hooaja positiivseim üllatus ning on pannud mind sõnu sööma. Arvasin et tegu on mõtetult ülehaibitud mängijaga.
Ja ilma Seedorfita oli mäng 3 korda kiirem.
Ja vastaste väravavahile saluut. Väärt mäng.
Kommentaar
-
Nori neegrit, mitte neegri nina.
Ja van Bommeli toomine meeskonda, kus on ees kickboksi meister Zlatan, särgiviske Itaalia meister Cassano ja lihtsalt Rino on geniaalne. Põhimõtteliselt võiks Materazzi ja Balotelli ka tuua- oleks täisvärk.
Kui aasta lõpuks ühte korralikku massikaklust pole toimunud, siis ma olen küll VÄGA pettunud.
Kommentaar
-
mida vittu.
tra.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUU
tra.
robinho ja ibra peavad kohe alguses mehe paika panema.
tra.
harden the fuck up jspr.
hea küll, hea küll; bring on Real Madrid:
ja eika, sa ära mölise rino kallal. ta on puhas poiss.
-e- tra, mul hakkas ninast verd tulema selle jama peale. palju õnne rsk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustÕnneks kestab leping vaid selle suveni, jättes võimaluse ta nahhui saata. Mida loodetavasti ka tehakse.
vittuvittuvittu
fittufittufittu
TRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA
FFFFFFFFFFUUUUUUUUU
na
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar