Nemad jah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKurat, kelle Robinho otse kanderaamile istuma lükkas ja kas sellest liikuvat pilti ka on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustBig up kõigile, kes Hiiul olid(ka interistad) ja kes meie paadis(tsau keenjus). Oli faking ilus. Ma olin pisut napsine ja maybe pisut üle hea maitse piir, aga all in the game.
Pulls ei langenud pingest ja erekast alla 120.
PS! Ma tahaks praegu seksida Barbara Berlusconiga. Halvemal juhul Silvio jahil peoteenuseid nautida.
Devil pärast mäng: once you win, once we do...no, we won more than once
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustFakk, valisin vale hetk tagasi Hiiusse Derby vaatamakse. Eelmise aastal sinu näo pilt pärast 4-0 ja 0-2 down-to-9-men maksaksin näha, ma onanerisin kodus pärast neid kaks tulemust, see 3-0 piisab teile, meil oli puhas täiselik orgasm, aga ma saan aru, pärast 5 aastat...aga nüüd edasi, alati vaatan kodus!!!
Devil pärast mäng: once you win, once we do...no, we won more than once
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusthmm ... you were there when Ronaldinho debuted the derby. I think I should pay your bill if you choose to come next time
Edit: yeah! Fuck, that was the last Derby I watched in Hiiu...crap, I shall thought about that, huge mistake from me...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar