Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOeh, ma olen vanaks jäänud. MIsasi on jinx? Uus troll?
Kommentaar
-
Ei saa päris hästi aru miks kõik Milani kaela medalit riputavad ja Milani enda fännid seda vastu võtta ei taha? Äkki tõesti kõva jinximine käib... Aga kui nüüd faktide kataloogi kallale minna, siis kõik tähtsad otsused langetatakse sel hooajal Stadio Olimpicol ja seda pulli ma tahan näha kui mõni Milani mees loodab Totti ja co vastu punkte hankidaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkus nutt ja hala on? Mänku vennad lasid küll pisarat Ruuni bänni pärast, te olete kehvemad vä?
(balotellit oodates)
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustA natuke nuttu ja hala võib ka: selle taga on Moratti.
Tehtud.
Aga üldiselt on Milan kümne alamõõdulise ja konstantselt ringitormava mängijaga ägedam, kui Milan, mis peksab pikka palli Zlatani suunas.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustAga üldiselt on Milan kümne alamõõdulise ja konstantselt ringitormava mängijaga ägedam, kui Milan, mis peksab pikka palli Zlatani suunas.
Kommentaar
-
No ma ei tea. Vanamees on peast lolliks läinud kohtuprotsessiga ning on noorte tüdrukute pealt noorte sekspoiste peale üle läinud.
Kui sellele lisada veel
Algselt postitas Jasper Vaata postitust(balotellit oodates)
Kommentaar
-
Kui Bayern peaks järgmiseks hooajaks meistrite liigasse saama, siis Milan kukuks teise potti ehk 9. kohale. Hetkel asume küll 10. kohal, aga Liverpool järgmiseks hooajaks meistrite liigasse ei saa. Viimati asusime teises potis 2004-05 hooajal, mil mäletamist mööda jõudsime finaali. Ehk tasukski bayerni poolt olla?
Aga Sampi vastu Nestat kahjuks pole
Abbati
Abate Silva Yepes Zambro
Gattuso Van Bommel Seedorf
Boateng
Pato Robinho
ka üle tüki aja on koosseisu kaasatud Rodney Strasser.
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustka üle tüki aja on koosseisu kaasatud Rodney Strasser.
8 - Sampdoria have not scored in their last eight away league games, since the three netted by Pazzini at Lecce in November. Memories.
http://twitter.com/#!/optapaolo
Doria viimase viie seeria on L-L-L-D-L. Ühesõnaga tuleb sama jama, mis Palermo vastu. Kuid proovime olla positiivsed ja meenutame kui dramaatiliselt tulid '99 aasta tiitlivõiduks(tsau Uuu) hädavajalikud punktid. (ilukollide eest hoolitsesid Ambro ja Leonardo)
... ehk vastne isa saab punase kaardi peale seda, kui mäng kübaratriki läbi otsustatud ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar