kas sa oled rahul Allegriga? Kui oled siis miks?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustkas sa oled rahul Allegriga? Kui oled siis miks?
kui vana sa oled?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMilanista
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitust22 olen ja by the way Allegriga osa selles tiitlis oli minimaalne.ostud ja konkurentide tugevus pani asjad paika siiski,ka Carlo v6i Leonardo oleks selle samaga hakkama saanud.see on lihtsalt minu arvamus
Teiseks, selliste wannabe-kraaklejate-kung-fu-badass-ninjade ohjeldamiseks ja koos mängima panemiseks on vaja ühte kuju, keda nimetatakse treeneriks.
Ma saan aru, et sa oled 22 ja veri m*nnis, peopesad higised ning kõike tahaks kohe ja praegu, aga ootaks nüüd vähe? Scudetto käes, 11/12 scudetto JA CL.
Capiche?
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitust22 olen ja by the way Allegriga osa selles tiitlis oli minimaalne.ostud ja konkurentide tugevus pani asjad paika siiski,ka Carlo v6i Leonardo oleks selle samaga hakkama saanud.see on lihtsalt minu arvamus
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitust22 olenThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitustRaudselt valitakse Allegri hooaja parimaks treeneriks. lol
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOot, ja millest siis puudu jäi? ML karikas ka esimesel hooajal koju? Selle olematu keskväljaga, kes kevadel kasutada oli?
Teiseks, selliste wannabe-kraaklejate-kung-fu-badass-ninjade ohjeldamiseks ja koos mängima panemiseks on vaja ühte kuju, keda nimetatakse treeneriks.
Ma saan aru, et sa oled 22 ja veri m*nnis, peopesad higised ning kõike tahaks kohe ja praegu, aga ootaks nüüd vähe? Scudetto käes, 11/12 scudetto JA CL.
Capiche?
Eks järgmine hooaeg näitab.Ma loodan,et ma pean oma sõnu sööma ja Milanil tuleb hea hooaeg aga seda ei juhtu.Liigume ajast tagasi Hispaania ja Inglismaa klubid edasi.Nii on,teisitimõtlejaid ikka ei sallita aga ühes taktis kiita on ka mõtetu.Milanista
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustmida ta oleks eelmise hooaja satsiga saavutanud?? Mitte midagi.Mou Interi vastu oleks täielik kõrbemine.Oli meil mõni vastane?? Juve,Inter,Roma kõik olid ülisitad.Meistrite liiga võitu muidugi ei lootnud aga kuidas alagrupist edasipääs tuli.Läbi ussim...i.Tottenhami vastu näitas ta ikka täielikult kui kogenematu ta on,vahetusi ta teha ei oska jne.Mängupilt oli ka ikka masendav.tuleb jumalat tänada,et kohtunikud meid soosivad.Hinne rahuldav aga alla tiitli nende lisadega mis toodi ei saanud ju arvestada.Anname talle Huntelaari,Borriello ja Favalli mis siis saama
Eks järgmine hooaeg näitab.Ma loodan,et ma pean oma sõnu sööma ja Milanil tuleb hea hooaeg aga seda ei juhtu.Liigume ajast tagasi Hispaania ja Inglismaa klubid edasi.Nii on,teisitimõtlejaid ikka ei sallita aga ühes taktis kiita on ka mõtetu.Algselt postitas maimps1 Vaata postitustpole paremat teha?? Vana sa oled??Prostamool Uuno juba taskus sul?euroopa haige mees.Algselt postitas maimps1 Vaata postitustNapoli ja Udinese kindralid pigem.
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustmida ta oleks eelmise hooaja satsiga saavutanud?? Mitte midagi.Mou Interi vastu oleks täielik kõrbemine.Oli meil mõni vastane?? Juve,Inter,Roma kõik olid ülisitad.Meistrite liiga võitu muidugi ei lootnud aga kuidas alagrupist edasipääs tuli.Läbi ussim...i.Tottenhami vastu näitas ta ikka täielikult kui kogenematu ta on,vahetusi ta teha ei oska jne.Mängupilt oli ka ikka masendav.tuleb jumalat tänada,et kohtunikud meid soosivad.Hinne rahuldav aga alla tiitli nende lisadega mis toodi ei saanud ju arvestada.Anname talle Huntelaari,Borriello ja Favalli mis siis saama
Eks järgmine hooaeg näitab.Ma loodan,et ma pean oma sõnu sööma ja Milanil tuleb hea hooaeg aga seda ei juhtu.Liigume ajast tagasi Hispaania ja Inglismaa klubid edasi.Nii on,teisitimõtlejaid ikka ei sallita aga ühes taktis kiita on ka mõtetu.
Tottenhami vastu ei saadud palli sisse ning erinevalt Benitezest, kes ei saanudki lõpuni aru, mis valesti läks, suutis Allegri ikka ühte-teist teistmoodi teha.
Oleks-Poleks on halb asi.
Asi pole sallimises, vaid arutelu tekkimises. Sina arvad, et ta pole hea treener, mina arvan, et pole häda midagi.
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustpole paremat teha?? Vana sa oled??Prostamool Uuno juba taskus sul?euroopa haige mees.Algselt postitas maimps1 Vaata postitustNapoli ja Udinese kindralid pigem.
Sex is also bad, m`kay and alcohol is bad, m`kay.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar