Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Enam-vähem võib poolajaga rahul olla, arvestades viimaseid tulemusi palermo vastu. Ründajaid on platsil 3, kellest mitte ükski reaalset kasu pole toonud. Cassano situb, Ibra ei viitsi ja Binho ei oska. Äärekaitsjad tõmbavab meil mängu kenasti lahti, aga kasu sellest pole, sest söödetakse ikka keskväljal viieruutmeetri sees.
Kaitse on vähemalt hakkama saanud, eks ole näha mis Silvast saab.
siiani hooaja parim esitus,eriti meeldis Ibra ja Abate mäng.Konkurendid kaotasid punkte,kõik on positiivne.Sellises keerulises olukorras kus üks meeskond istub 11kesi oma karistusalas ja neile 3 väravat lüüa SUPER !!!
Mäng oli mässiv anaalpenetratsioon Palermole, kelle kontosse jäi null pealelööki. Mehed olid äksi täis ja mängus sära, mida see hooaeg veel näha pole olnud. Pallile tõmmati agressiivselt peale, söötu ei lastud vastasel lükata ja enda rünnak jooksis kiirelt. Esile tõstaks terve meeskonna.
Tore õhtu oli.
Täna 2145 Milan-Palermo Hiiu pubis. Ma platsis. Kui orbs või keegi veel tuleb, siis võtan kaasa ka oma isikliku Maldini autogrammi ja muud stuffi, et kekata. Kes seda üritust FB's jagavad ja siin teada annavad, nende vahel loosin välja Milani DVD.
Kuna Jasperhas exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space, siis ma tahtsin teada et kas sa oleks kolmapäeval olemas. Hiiu pubi üllatab Milan-Bate mänguga.
Kuna Jasperhas exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space, siis ma tahtsin teada et kas sa oleks kolmapäeval olemas. Hiiu pubi üllatab Milan-Bate mänguga.
Kui sa mulle lõksu ei korralda, siis peaks kohale vedama küll. Äkki peaks laua ka kinni panema? eEt anda märku Milani mängu näitamise vajalikkusest või nii.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Ei tea võibolla vahetusest aga muidu siis:---Abbiati
--------------------------------Abate, Nesta, Bonera, Antonini
--------------------------------Nocerino, Van Bommel, Aquilani
------------------------------------------Boateng
-----------------------------------Ibrahimovic, Robinho
Kommentaar