320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPato 3-4 nädalat väljas. Kas CL saab praegu uusi nägusi ka kirja panna'
Kommentaar
-
See et Maldinit juba nii otseselt mõnitatakse paneb isegi kõige suurema Dima Bilani põlastaja kukalt sügama. Kas ei oleks aeg Bilani logole alla kirjutada NO RESPECT vms? F*CK LOYALITY, WE GOT MONEEYYYY!! ? Või mida nagu seal üldse korraldatakse? Ma saan aru et foorumi Bilani fännide jaoks on see valus teema ja väga sõna ei võeta, aga sellega te teete ainult omal ju marki täis. See ei ole ausalt mingi trollpost, vaid tõsine mure teie klubi tegevuse üle ja tahaks ka teie reaktsioone näha ja kuulda, mitte ainult neid lollakaid .giffe vaadata kuidas keegi shampust pritsib. Kuidas te saate Maldinit niimoodi alandada ja mõnitada? Te pole mignid jalgpallifännid vaid kari pederaste! Istuge kapis edasiFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSee et Maldinit juba nii otseselt mõnitatakse paneb isegi kõige suurema Dima Bilani põlastaja kukalt sügama. Kas ei oleks aeg Bilani logole alla kirjutada NO RESPECT vms? F*CK LOYALITY, WE GOT MONEEYYYY!! ? Või mida nagu seal üldse korraldatakse? Ma saan aru et foorumi Bilani fännide jaoks on see valus teema ja väga sõna ei võeta, aga sellega te teete ainult omal ju marki täis. See ei ole ausalt mingi trollpost, vaid tõsine mure teie klubi tegevuse üle ja tahaks ka teie reaktsioone näha ja kuulda, mitte ainult neid lollakaid .giffe vaadata kuidas keegi shampust pritsib. Kuidas te saate Maldinit niimoodi alandada ja mõnitada? Te pole mignid jalgpallifännid vaid kari pederaste! Istuge kapis edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustarvan, et antud situtsioon tekkis karmavõlast selle teema tekitamisel ja võtan vastutuse enda õlgadele. ning rakendades pöördvõrdelisust - olen sunnitud nutma kõik need päevad, millelt naeru ootasin. sinu soovitusel kaalun nutmist läbi viia kapis.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar