"nii, et võrk ka ei liikunud"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustja kui play-offides samasuguse häälestusega peale lennata, siis pole vaja kedagi karta.
Kommentaar
-
Kassai ja 4:0 el Classico tuleb vist ära, huvitav kas Milani punasärgid on nii rahustav värv, et täna pole mõtet kaarte taskust välja imeda.Sama rahustav kui punane värv härjale.
Aga kui aus olla, pean ütlema, et isegi SS Lazio 1900 ei ole nii sitt punt kui Arsenali "GUNNERSID". Tõsine naljakoht, Milanil igatahes loosiga joppas, ma tahaks väga loota, et siin pole kellegi käsi mängus.
Pean ütlema, et isegi Roma primavera pingipoisid lüpsaksid Arsenali nii, et seep jääks pakendisse, kurb aga tõsi, selline on siis see nn "maailma parima liiga" tase, liiga kellele eraldatakse 4 CL kohta, puhas money business!
Samas mis sa ikka tahad meeskonnast, kelle põhitegija on Robbie van Perse, kelle peale on kõik süsteemid ülesehitatud.See on Allegrile sama lihtne kui 1+1.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRahu. Valencia. Mingi aasta. Ajalugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustselle nimi on reaalsus aka "Allegri euroopas"!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSaate veerandfinaalis staadioni ka täis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustDeportivo La Coruna 2003/2004?
-e- äärmiselt agressiivne pealekäimine tappis Arsenali mängu ära. Ja muidugi kaitsemäsad, aga ma ei kurda.
-e2- PATO ei saanud vigastada
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPäris hea esitus. MOM terve meeskond.
ahjaa, Ibra oli ka päris ok, suure mängu kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTäpselt! Distsipliini ja vähemalt 3 väravalist võitu!
Aga näiteks Orbiti sõnavõttudest saab juba järeldada et head nahka siit oodata pole. Mängu alguseni 8.5 tundi aega ja juba valge lipp heisatud ja võitlus Allegri euroopas täiesti täis tehtud nime pärast käib...Ootaks ikka resultaadi ära. Kuigi minu 200 euri läheb täna Arsenali peale, lihtsalt infoks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar