Algselt postitas Andri92
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Sellist asja offsaidiks kutsuda on küll väheke pahatahtlik. Jalad on pm samal joonel , ainult keha on vähe eespool ja see ei ole ju offside. Kui siia veel lisada ülikiire mängutempo ja kõõrdsilmsed kinnimakstud Moggi kohtunikud, siis siit suluseisu vilet oodata on sama hea mis Berlu magamistoast üle 16 aastaseid tüdrukuid leidaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
No ma arvan, et Jasper viitab siin sellele, et õigesti tehti, et väravat ei loetud ning juve "seis oleks pidanud olema 2-2" jutt on pask.
Tra ma ei saa ikka aru, mida see küljekohtunik mõtles, kui väravat ara ei lugenud. Oleks siis veel Buffon palli ja vaatevälja vahele jäänud.
A misseal ikka taganutta.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustRassistlikud laulud? Keda narriti, Mexest kahvanäoks?
matri offsaid?
selles kaadris jah.
Algselt postitas ericbana Vaata postitusttra, ülikiire mängutempo puhul ja kaugelt vaadates on nii nappi suluseisu peaaegu võimatu märgata ju. pärast võib paintis igasuguseid jooni tõmmata. katsuge seda sekundi jooksul märgata.
Algselt postitas count Vaata postitustainult keha on vähe eespool ja see ei ole ju offside.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Sama olukord selgema nurga alt
Matri ükski kehaosa ei ületa joont
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTra ma ei saa ikka aru, mida see küljekohtunik mõtles, kui väravat ara ei lugenud. Oleks siis veel Buffon palli ja vaatevälja vahele jäänud.
A misseal ikka taganutta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee oli ka tegelikkuses väga pisikese time-window'ga otsus ja selles suhtes mõistetav aps.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNoh, ma ei tea. Ütleme nii, et kõik, kes telepilti nägid said koheselt aru, et see pall käis ikka väga sügaval väravas. A la sa jõudsid juba "MUNTAAAARI" karjudes Deviliga patsu lüüa ja ma usun, et 99,9% vaatajatest olid kindlad, et pall oli väravas. Mitte, et ma kurdaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa arvan, et kogu selle võiks nüüd jätta ja liikuda edasi. Vajadusel saab märtsis coppas lõuga kütta kellele vaja.
säuts:Really don't like the fact that Yepes, Thiago Silva, Mesbah, Muntari etc have to travel all the way to the Americas for friendlies.
Lihtsalt reaalsus on see, et jah: Moggi on elus! Ta on vabaduses! Ta ei ole surnud! Ta ei ole vanglas!
Mul polnud ennem seda hooaega juve vastu midagi, isegi hoidsin nendele pöialt, kuid see mis praegu toimub kui on kättejõudnud märtsikuu sisuliselt, siis seda sitta on raske kommenteerida, ei pea olema just raketiteadlane, et teada mis selle edu taga on, et sisuliselt mängime kasvõi kodukootud kamspunites kui meil külm on ja palle toome väravast kahvaga välja.
IRW @ viimane Juve videosigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar