Tahan täna El Shaarawyt näha na.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas jamesblake Vaata postitustTahan täna El Shaarawyt näha na.
Milan: Abbiati; Abate, Thiago Silva, Mexes, Mesbah; Nocerino, Van Bommel, Emanuelson; Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy
Milan bench: Amelia, Roma, Zambrotta, Bonera, Yepes, Aquilani, Ganz
http://www.football-italia.net/node/16394
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsaad.
Milan: Abbiati; Abate, Thiago Silva, Mexes, Mesbah; Nocerino, Van Bommel, Emanuelson; Robinho, Ibrahimovic, El Shaarawy
Milan bench: Amelia, Roma, Zambrotta, Bonera, Yepes, Aquilani, Ganz
http://www.football-italia.net/node/16394JUST DO IT.
Kommentaar
-
Algselt postitas markus:) Vaata postitustVahetustest sooviks näha ikka Aquilanit siis Ganzi indlasti ja oota mis mõttes 2 väravavahti pingil dude?
Kommentaar
-
3 - 0 , mida kuradit Milan korraldab ? Nüüd tunneb Arsenal juba verelõhna. Ja loom haistab hirmu lõhnast...."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust3 - 0 , mida kuradit Milan korraldab ? Nüüd tunneb Arsenal juba verelõhna. Ja loom haistab hirmu lõhnast....Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust3 - 0 , mida kuradit Milan korraldab ?
Ja isegi kui nende horvaatia sohipoeg skoorib teisel poolajal hattricki, see ei loe enam mitte midagi, sest on näidatud oma tõelist mina ja seda kui sitad nad tegelikult on, kui on vaja mängida, ja mul on väga häbi, oi kuidas mul on häbi.
Palun võtke see Itaalia vapp enda särgilt , tõmmake mingi mu värv peale ja roojatsege edasi!
Allegriga euroopasse!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo ma üldse imestan kuidas see klubi üldse nii kaugele on saanud aga täna õnneks saavad nad euroopast puhkusele.Itaalia klubijalgpall on jätkuvalt jalgpallisurm!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustMilan on võtnud endale õiguse ja kogu "au" ainukese meeskonnana teha Itaalia maine nii maatasa kui üldse on võimalik, ja seda kõike ühe ainsa mänguga!
Ja isegi kui nende horvaatia sohipoeg skoorib teisel poolajal hattricki, see ei loe enam mitte midagi, sest on näidatud oma tõelist mina ja seda kui sitad nad tegelikult on, kui on vaja mängida, ja mul on väga häbi, oi kuidas mul on häbi.
Palun võtke see Itaalia vapp enda särgilt , tõmmake mingi mu värv peale ja roojatsege edasi!
Allegriga euroopasse!
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKaotus linnarivaalile paneb endiselt sihitult soppa loopima?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar