@Totti
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Väga armas on siin lugeda AS Roma fännidelt sellest, kuidas euroopas ennast täis lasti. Kuidas teil omal läks muidu?? Itaalia vapi kandmisest ma ei hakka üldse rääkimagi... Aga jah, väga lahe mäng oli ja respect Arsenalile, et sellise lahingu suutsid anda... Abbiati oli teil ilmselt MOTM ja tublid, et teisel poolajal ennast kokku võtsite ja edasi saite. Samas Barca või Real oleks järgmises ringis vist ikkagi liiast. Edu igatahes järgmises ringis!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMexes reetur sai ka oma palga, jäänuks Romasse oleks mees vähemalt au sees olnud.JUST DO IT.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMexes reetur sai ka oma palga, jäänuks Romasse oleks mees vähemalt au sees olnud.
Selle mu "eino need ikka nelja sisse ei lase" kaitse pani ikka ulmemäsasi eile maha. Poolkaitse mäsad olid muidugi üldse mingist wtf amatööride klassist.
Kommentaar
-
Jah, Milan tegi mängu huvitavaks
Oleks esimese poolaja järel 0-0 olnud, siis oleks ma magama kobinud, aga kui VSB kommentaatorite rõõmuhõisete saatel seisuga 3-0 vaheajale mindi, siis tekkis juba põhimõtteline soov vaadata, kas tullakse rongi alt välja
Minu õnneks ja nende ajuvabade kommentaatorite kahjuks see õnnestusMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo ma üldse imestan kuidas see klubi üldse nii kaugele on saanud aga täna õnneks saavad nad euroopast puhkusele.Itaalia klubijalgpall on jätkuvalt jalgpallisurm!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJah, Milan tegi mängu huvitavaks
Oleks esimese poolaja järel 0-0 olnud, siis oleks ma magama kobinud, aga kui VSB kommentaatorite rõõmuhõisete saatel seisuga 3-0 vaheajale mindi, siis tekkis juba põhimõtteline soov vaadata, kas tullakse rongi alt välja
Minu õnneks ja nende ajuvabade kommentaatorite kahjuks see õnnestus
Nüüd saan aru, miks õpetajad protestivad.
Mina pean ka uuel hooajal leppima TV3-e F1 ülekannetega, mis algavad 10 tunnise hilinemisega ja ka siis jäetakse pooled asjad näitamata, või siis peale reklaami unustatakse ära, et ülekanne juba käis ja pannakse video otsast peale käima.
Mexesest niipalju , et jäägu see tema südametunnistusele, aga 3 on tõsiasi, tundub, et mees on Roma päevade vormis.
Mina pidasin silmas pigem seda, et kas mees on nüüd uhke, et Kjaer on tema mantlipärija,tema on see, kes hakkab selliste asjade eest vastust andma.
Sellesmõttes, et ma olen heitnud juba ammu peast mõtted ja lootused, ma ei hellita enam ennast mõttega, et üks päev siiski tuleb asi kuskilt välja, mis oli DIILI taga, Mexes 0 euroga Milani, ehk siis me ei saanud isegi mitte burxi raha, lisaks ostsime 10 milliga Borrineelu. Vägev kombo!
sigpic
Kommentaar
-
1. oleme veerandfinaalis;
2. vigastusi juurde ei tulnud, vastupidi - Aqua on tagasi ning loodetavasti võimalikult kiiresti ka KPB, Pato & co;
3. liigas jätkuvalt esimesel kohal (hei hopsti juventus);
4. jah, esimene poolaeg oli tõesti väga nigel, kuid pole mõtet taga nutta mängu, mille lõppresultaat soosis meid ning järgmisse ringi pääsemisega saime lisaks kõigele ka rahalist kasu;
5. tegelt ka (milani fännidele), ignoreerige igasuguseid lukakusid, budulojuseid jne. lapseohtu premieri fännipoisid mõjuvad siia alafoorumisse nagu count inglise omasse.
6. ilusat päeva!
Kommentaar
-
Vaatasin vahepeal kokkuvõtet
7 min - Värav cornerist, mida kuradit keegi teda kinni ei hoidnud, Mexes oleks pidanud kaasa liikuma. Puhas meie kaitsjate pask.
16 min - Idiootne valesööt Maimäletakellelt. Rosicky mängib Persiele sulgu ja Persie lendab Abbiatile sisse. Loodetavasti äärekohtunik ikka tõstis lippu, ei tundunud küll nii.
18 min - Arsenal mängib vabalöögi liikuva palliga 10 meetrit eemalt lahti, et tabada unist Milani ootamatult. Järgneb siis Persie pallikeerutus ja Abbiati tõrje. Oleks kohtunikud tasemel olnud poleks seda olukorda olnud.
25 min - Thiago Silva kingib Arsenalile teise värava, uskumatu.
43 min - Kaks kaitsjat üks ründaja = penalt, taas kaitse pask.
45 min El Shalaboleikum jätab kasutamata hea võimaluse.
59 min Van Bommeli kohmakas first touch, tagajärg Abbiati näitab klassi ja Perseus murdub suure pinge all. 4:0 jäi tulemata.
62 min Ibra lööb 35 meetri pealt pea tühjast värvast mööda.
76 min Ibra teeb mõnusa terava pealelöögi
77 min N0cerin0 luhtab veel lihtsama võimaluse kui Perseus.
GameOver, 3/4 kahe mängu kokkuvõttes parem olnud läheb edasi. Simpel math või meth.
Kommentaar
-
Edasi küll, aga siiski koos kakiste Pampersitega Japserilt ja colt. Ma olingi vaid mures, et kas teete tõesti Itaalial margi täis nagu riomma ja olete suurimaks konkurendiks Laziole Scudetto jahil. Nüüd on kindel, Lazio on mais Itaalia meister.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar