+5
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustMängust ei puudunud ka muidugi lambist suluseisuks loetud Catania reeglitepärane värav. Aga vähemalt teine loeti ära, eks peab sellega rahul olema. Serie Berlusconi in full effect!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Igatahes tänase tulemuse peale võib kyll ühe pilci postitada, pühendusega Orbitaaljaamale, sest talle nii meeldib see feiss ja see ei käi talle mitte üldse närvidele
Lyricsit ka !!!!! :
Milan! Milan! solo con te
Milan! Milan! sempre per te
Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
sopra un campo verde, sotto un cielo blu
Conquistate voi una stella piu'
a brillar per noi
e insieme cantiamo.
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
una grande squadra
sempre in festa ole'
oh oh oh oh oh
oho hohoh hohohohohoh
ohohohohoohh
e insieme cantiamo!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Kõvv lugu , üks lemmikuid ja sellise tulemuse peale käsi Jasperi ja Orbiti tuksleval südamel vabaduse väljakul suurel ekraanil!!!
Teeme ära!!!!!
Lihtsalt Lemparid vennad olete :Psigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustAitäh. Märgi unenägusi sulle.
Tra kui ära kassis see mäng.
Kammis ja kassis on sünonüümid? siis ilmselt pole mõtet peale enam võtta, vahest puhud ka peale sellist mängu hea promilli välja, ilma , et peaks üldse rinnalt tõstma.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustNagu ma kommentaaridest aru sain, siis Ibrale võeti ka väga heast olukorrast lambist suluseis, seega sinu loogikat järgidest vist Montellal ka seda va pappi küllalt
fantoomväravat minu meelest polnud. mängu ajal näidatud kordustest tundus, et üle joone pall ei läinud. ei taha ennast ärritada. eks kui juuksekarva võrra üle oli, siis loeme seda hommsetest väljaannetest.
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustIgatahes tänase tulemuse peale võib kyll ühe pilci postitada, pühendusega Orbitaaljaamale, sest talle nii meeldib see feiss ja see ei käi talle mitte üldse närvidele
Lyricsit ka !!!!! :
Milan! Milan! solo con te
Milan! Milan! sempre per te
Camminiamo noi accanto ai nostri eroi
sopra un campo verde, sotto un cielo blu
Conquistate voi una stella piu'
a brillar per noi
e insieme cantiamo.
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Oh oh oh oh oh
oh oh oh oh oh oh oh oh
una grande squadra
sempre in festa ole'
oh oh oh oh oh
oho hohoh hohohohohoh
ohohohohoohh
e insieme cantiamo!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHH
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Kõvv lugu , üks lemmikuid ja sellise tulemuse peale käsi Jasperi ja Orbiti tuksleval südamel vabaduse väljakul suurel ekraanil!!!
Teeme ära!!!!!
Lihtsalt Lemparid vennad olete :P
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustJuuksekarv
Mu juuksed, mu juuksed, ma tahan neid lõigata...saab siis inspiratsiooni rubriigist mu veenid, mu veenid ma tahan neid lõigata.
Põhimõtteliselt OssiVallo pea patsiga mahuks ka sinna vahele ära ilma surumata.sigpic
Kommentaar
-
ok. kõik ühes:
ja kas näed palli joones? järelikult koll.
ilmselge Serie cAtania mäng. vaatamata sellele, ei meeldi Allegri ja Galliani vingumine. sellele tuleb võimalikult kiirelt kaan peale panna, sest me oleme ikkagi esimesed ja peaks keskenduma tulevastele mängudele. kui peakski tiitlist ilma jääma, siis saab kümme aastat jutti nutta.
2päeva 13tundi 25minutit Camp Nou-ni.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar