Noce välja järsku? Peale värava silma ei paistnud. Robinho ka välja Maxi sisse!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Tundub,et kohtunik nagu eelmise mängu vilistamata pendla eest nüüd siis annab Barcale tagasi. Esimene oli raudne pennal aga teine....muidu ei saa ju Barca edasi!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas EII Vaata postitustSellise vilega mine ise ka perse, kui barca peaks selle mängu niimodi võitma siis tuleks see kohtunik üles puua kõigi milani fännide ees. Aga selles mängus ma hoian milanile põialt.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustEks aidatakse Real ka Bayerni vastu edasi, et võimalikult palju vaatajaid El Classicot näeksid.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
Kommentaar
-
Kahju, barca ikka ebasümpaatne sats. Kes teab, kuidas oleks mäng läinud edasi, kui olematut penaltit poleks. Ibra mäng meeldis, nii suure koljati kohta hea kiirus ning tehnika. Robinho ja Mexes olid alla igasugu arvestust minu arust. Oli Mexes ainlt seepärast mängus, et Thiago vigane või on ta tavaliselt ka algkoosseisus?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Messi tätoveeri mõni paljulapseline perekond endale perse peale.
Real peabki edasi saama...kas keegi tõesti arvab. et Bayern suudab seda pedekarja võita?Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Tamzu Vaata postitustArvata oli,et kodus selline vile neil tuleb. Terve nädal käis vingumine väljaku, pendla suhtes jne. See oleks masendav, kui Barca edasi ei saaks ju!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar