Muidugi on
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Ma ei saa aru, mille kuradi pärast on vaja bojunn Milanisse kihutada, meil oli Barcaga kindel diil.Ma ei tea mis alustel ja mis summade eest oleks meil võimalik Bojan Milani transformeerida, kuid mina näen tal Romas vähemalt see hooaeg kohta, minu meelest on ta oma tehnikaga väga vajalik mees äärtele, samuti on kiire ja vastupidav, eelmine hooaeg meenub päris mitu korda, kui ta äärelt üksi ettevõttis ja suutis isegi vähemalt ühe individuaalselt väravaks vormistada, see oleks väga loll lüke loovutada ta mingi sandikopika eest Dima Bilanitaridele.
Pallotta istus pukki ja hakkab vaikselt tiimi nõrgestama enne kui hooaeg veel korralikult alatagi saab, esimene mäng näitas selgelt, et kusagile on vaja täiendust, mina isiklikult tahaks Rolandot ja Torosidist.
Loodetavasti ei saa Nico Lopez Cataniasse laenule teoks, sest vastaste transferide korral, muutub meie rünne küll väga hapuks, vähemalt vigastuste ja bännide korral.Zemani taktika on ründav ja seega on meil vaja palju häid ründajaid ja suurtes kogustes!!!
Kui kumbki neist minema peaks liikuma, siis ma väga sügavalt kahtlen, et me scudetto heitluses kaasa suudame rääkida, hooaeg on pikk ja parima pingiga meeskond reeglina scudetto ka võtab.sigpic
Kommentaar
-
Bojan pole minu silmis ennast Itaalias tõestanud kuidagi pidi. Milani jaoks oleks see jällegi gamble. Milleks ? Paistab, et mehi kes ei saa aru miks ja mida nad teevad on Milanis tänavu küll ja veel."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustBojan pole minu silmis ennast Itaalias tõestanud kuidagi pidi. Milani jaoks oleks see jällegi gamble. Milleks ? Paistab, et mehi kes ei saa aru miks ja mida nad teevad on Milanis tänavu küll ja veel.
e: see junni diil oli niigi liiga keeruline, kui keeruliseks see nüüd veel läheb? kes kellele mis summasid maksab , peab maksma, võib maksta ?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postituste: see junni diil oli niigi liiga keeruline, kui keeruliseks see nüüd veel läheb? kes kellele mis summasid maksab , peab maksma, võib maksta ?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
BOJAN KRKIC
A.C Milan comunica di aver acquisito dalla A.S. Roma, a titolo temporaneo,il calciatore Bojan Krcic.
ehk siis laenudiil
-e-
romale visati plekki kah(250k€)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar