Saponarale tegid vist küll natuke liiga. Pole ju mees väljakule saanudki õieti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustooh, lahe. Veel üks läbikukkunud ärapanekuüritus.
Ja see tabelikoht omab tähtsust
a) Viimase vooru lõppedes ja...
b) ...kui oled esimese-või viimase kolme hulgas sellel ajahetkelFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
No ja seda ma ju väidangi, et kui pole CL või relegatsiooni koht, pole vahet.
Ehk minu jaoks pole vahet, kas hooaeg lõpetatakse neljanda, seitsmenda, kaheteistkümnenda või seitsmeteistkümnenda kohaga. Euroopa liiga ei aja niiehknaa kellelgi kikki. Rääkigu Galliani mida tahab (paar aastat tagasi ta ütles, et itaalia jalgpall on kaotanud koha CL kuna euroopa liigat ei võeta tõsiselt ja kukutakse varakult välja).
Kommentaar
-
Milan are off to their worst start since 1981-82,
when they were relegated to Serie B with nine
points from 11 games (translated three points for
a win). In Week 11 last season, Massimiliano
Allegri’s side had 14 points. At this stage the
Rossoneri had seven points in 2006-07, albeit
starting from -8 due to Calciopoli, but the all-
time record is seven points in Week 11 of
1938-39. With 19 goals conceded, they’ve only
had worse defensive starts in 1941-42 (20) and
1932-33 (23).So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKui sa oled sellise ajalooga superklubi nagu AC Milan seda miljonite idiootide arvates on,sigpic
Kommentaar
-
Selline loll küsimus, et kas Kaka on laenul või päriseks Milanis?
Minu arust oli Pato müük loll tegu ja veel, et 15M-iga. Väga vana uudis veel Pato miite müümise kohta http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=24296977sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Hazan9 Vaata postitustSelline loll küsimus, et kas Kaka on laenul või päriseks Milanis?
Minu arust oli Pato müük loll tegu ja veel, et 15M-iga. Väga vana uudis veel Pato miite müümise kohta http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/....d?id=24296977
Pato müük hetkel küll loll ei tundu. Tema mittemüük aken varem 35mm eest aga küll. Keegi küsis, kuidas tal Corinthiases läheb, siis peale keskpärasest pigem allapoole kaardus vormikõverat tegi ta penaltiseerias Gremio vastu totaalse fopaa(Dida owns his soul now) ja pandi kuskile luku taha, et fännid teda ära ei rapiks. illustratsiooniks pilt, kus ta on saamas Kassai treatmenti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Hazan9 Vaata postitustSelle kõrval oli eile Young nalijamees
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar