320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Just, soovitan samamoodi reageerida nagu Lotito Petkovituga. Andke nii ~17 mängu ikka....kuigi peale 5. oli ilmselge, et see vend mõtleb persega. Ühesõnaga, andke mulle märku, kui Balotelli ei võrdle Seedorki mitte enam Mourinhoga vaid mõne tuntud pederastiga. Või äkki eile peale kaotust see polariseerumine juba toimus?
GRANDE MILANDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Kas see on see rioma jänku? Müüdi maha või laenul?
Aga jah kas poleks aeg teha uus teema ka seoses selliste talenttreenerite nagu Petkovitts ja Seedork? Pean silmas "Unustatud Serie-A treenerid"Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustKas see on see rioma jänku? Müüdi maha või laenul?
Aga jah kas poleks aeg teha uus teema ka seoses selliste talenttreenerite nagu Petkovitts ja Seedork? Pean silmas "Unustatud Serie-A treenerid"FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Mälu värskendamiseks toome välja palgaedetabeli. Siit idee kõigi puna-mustade palka vähendada Udinese tasemele, sest 5 korda vähem motiveeritult on tulemus kordi parem. (küll Udinese liigas ka kappama saab, Milanis nii kindel ei ole)
Kommentaar
-
Algselt postitas ACM Vaata postitustIdee oleks hea, aga superstaarid hakkavad mossitama ju, kui mõni tuhtat ära võetakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar