Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttra kasutud ahvid, bet perses. Niang sittugu verd. cannuman over and out.
Kommentaar
-
Jah, bilani plaan ongi selline, et kontrollmängud kaotatakse meelega ja siis kõik Serie-A klubid arvavad, et peace of cake ja sõidetakse sellest endisest tippklubist üle nagu naktsi. Aga tegelikult on Pippo ja bilan nii võimas, et võtab see aasta kindlalt Serie-A tiitli ja kõik CL klubid peavad olema luckyd, et nad tegelikkuses vaid kohtunike süü läbi CL välja jäid.
Serie-A is dead!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Oleks mul Pikkpeenise number, saadaks talle kõiksugu sõnumeid tõesti. Bookiks piletid mõlemale pervole sõjakoldesse. Nagu näed kandis see vilja(De Vrij). Lazio fännid pole sellised memmekad pederillod nagu bilanil ja romal.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Kommentaar
-
AC Milan News @Milanello Besiktas have offered Robinho a 3-year contract worth €2.5m per year. Their offer to Milan is €4m. [Mediaset]
Kommentaar
-
@Milanello
Milan are still considering to sign Taarabt (Galliani recently spoke with him). QPR want £3m (roughly €3.8m) in order to sell the player.
Galliani: "I had a long talk with Pippo yesterday, and I'm sure that we will do well this season."THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar