Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olete saunaks valmis? Ja päris ausalt, kas keegi teist Grossi poistest reaalselt usub ka, et Laziot võidate või isegi suudate mingi reaalse mängupildigi kombineerida?
Teie õnneks on seal muidugi Cana Gentinelli asemel, kuna latter alles jõudis klubisse ning Berisha Marchetti asemel, kuna itaallase asjaolud on veel segased.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Ei usu...aga milleks mõelda asjadele mida ei juhtu.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kas tõesti De Junng müüakse ennem mängu maha Manule? Palun ma ei jõua ära naerda, kui see tõsi peaks olema
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kas tõesti De Junng müüakse ennem mängu maha Manule? Palun ma ei jõua ära naerda, kui see tõsi peaks olema
Väidetavalt on kotkad ennem tänast mängu käinud rüüstamas Grossi toidukaupluse taguseid prügikastide musti prügikotte, kas Cavanda käis ennem äralendu pulli tegemas ?
Pilt tabatud, kotka lennupealt, otse silma võrkkestalt!
Cavanda tahtis "tagauksest" Grossi poistele sisse tulla, aga on nüüdseks kinni püütud ja peaks Türki suunduma.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar