Muntari saab isegi De Jongi kõrval enam-vähem hakkama. Kui aga on Essien - Muntari, siis on väga halvasti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustKeda siis Muntari asemele panna? Van ginkel ja saponara liiga toored, essien samasugune puujalg nagu muntari ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSellepeale oleks pidanud suvel mõtlema. Praegu polegi midagi teha, kui kannatada kuni MOnto tagasi tuleb ja siis loota, et keskväljal on Bnvtra-Jong-Monto. Aga reaalsuses on Mntari-Jong-MOnto.
Pippo võiks millalgi Mastourile võimaluse anda.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Jälle imeti kähku üks sisse ja 1:1 seis. Jacki värav oli ulme, pmst sama nagu Balo oma eelmisel aastal. Muntari võiks aru juba saada, et ta pole false nine, vaid cdm. Pmst koguaeg laseb De Jong üksi ringi ja Muntari uitab kõrgemal kui Torres :S :S. Ma ei imesta kui veel punase ka saab.
Orbit, mööda panid. Muntari tegi esimese lootusetu löögi juba kümnendal minutil.
Nüüd võiks võidu ära võtta.
ForzaMilan!
e,
Rami save oli ka ulme.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustOrbit, mööda panid. Muntari tegi esimese lootusetu löögi juba kümnendal minutil.
Nüüd võiks võidu ära võtta.
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustÜhtlasi võiks teha ennustuse mitmendaks minutiks teeb Muntari esimese full retard pealelöögi 30 meetrilt. Minu pakkumine-25ndaks minutiks.
Kommentaar
-
Väga kusine viik taas. No mis hakatakse tegema 60'l minutil? Tuimalt pikka ette peksma ja lootma, et äkki joppab. No nii ei saa lihtsalt.
Kohutavalt palju kaotasime palli totakate söötudega. Pippol nagu puudub plaab B, mehed lihtsalt jooksid ideetult mööda platsi. GG.
Lihtsalt masendav.
Orbit, ma lugesin valesti ennem su pakkumist.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkvaliteetsete pallide arv: 1
puhtakspekstud pallide arv: gazillion.
aga kolmandad
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustVäga kusine viik taas. No mis hakatakse tegema 60'l minutil? Tuimalt pikka ette peksma ja lootma, et äkki joppab. No nii ei saa lihtsalt.
Kohutavalt palju kaotasime palli totakate söötudega. Pippol nagu puudub plaab B, mehed lihtsalt jooksid ideetult mööda platsi. GG.
Lihtsalt masendav.
Orbit, ma lugesin valesti ennem su pakkumist.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustMuntari võiks aru juba saada, et ta pole false nine, vaid cdm. Pmst koguaeg laseb De Jong üksi ringi ja Muntari uitab kõrgemal kui Torres :S :S.
Kommentaar
-
Täna siis võtme Palermo ette. Ootaks nagu võitu, kaua ikka viikide peal ringi laseme.
@Milanello
Probable line-up vs. Palermo (4-3-3): Lopez; Abate, Alex, Rami, De Sciglio; Poli, De Jong, Saponara; Honda, Torres, Menez.
Kohekohe peaks ka päris 11 tulema ja loodan, et pettuma ei pea.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar