Taiesti motetu meeskond, va menez ja dlopez. Ülejäanud Serie Bsse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeScig coppa mängust eemal või kehtib see vaid liigamängudel?
Opta statti võibki vist täna postitama jääda.
Persse see sitt.
Kommentaar
-
Ma olen nõus, Milano klubidele peaks mingid erireeglid kehtestama....sellise suure ajalooga superklubid peaksid iga aasta CLis mängima. Täitsa putsis milline pask te olete....
#Grossi #CL #Seedork #LMAO #ROFL #LOL #IRWDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMa olen nõus, Milano klubidele peaks mingid erireeglid kehtestama....sellise suure ajalooga superklubid peaksid iga aasta CLis mängima. Täitsa putsis milline pask te olete....
#Grossi #CL #Seedork #LMAO #ROFL #LOL #IRW
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustLopezist on täitsa kahju kohe, 90% nende 10 klouni palgast tuleks otse tema kontole üle kanda kuni mängima õpivad.
Või noh Abate vahetusest tulles oli ka ok.
Kommentaar
-
Ja asi polgi niipalju tänases tulemuses vaid kogu mängus.
Saadi pennal kolmandal minutil ja pärast seda istuti kaitses 87 minutit + lisaminutid. Nagu fakk off tõesti. Ja sitasti istuti. MIngi hetk tekkis geniaalne plaan minna üle taktikale 5-4-0. Täiesti perses.
Inzaghi sittus ennast järjekordselt täis.
Kommentaar
-
Majoneesivanne saab vaid as romas muidu.
Odavat majoneesi seevastu vaid Grossi toidupoodidest!
Edu prostikepparist maffioosoga põhja kukkumisel......samas teil patrioot balotelli äkki uueks treeneriks tulemas? Mängijakarjäär vist läbi....Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustDeScig coppa mängust eemal või kehtib see vaid liigamängudel?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokPole hullu. Varsti tuleb ühe jalaga Suso Liverpooli pingilt ja hakkab uueks Kakaks.
Oma viga, et Liverpooli puupead ei osanud tema parimaid oskusi, milleks on ............ ja .......... ära kasutada.
Ta ostetakse 60 mil naela eest kahe aastapärast tagasi Balotellit toetama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar