No ma ei tea....eks agoonias hakatakse mingeid hoolivuse eetikat ka hambasse puhuma. Ma püüan lihtsalt siia pasateemasse mitte enam kommenteerida. Muidugi mul on SESist kahju, et jälle vigane(kuigi vaikselt on temagi rong läinud nagu rossilgi jne).....aga mul on jumala pohhui, et te kui klubi ühe oma viimastest enam-vähem mängijatest kaotasite.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas raudidas Vaata postitustArsenal olevat huvitatud Ramist ning Taarabti tahetakse meile tuua siis lõpuks. Kui nüüd Rami ka ära annaksime siis oleks küll kaitse puudulik, aga ma ei usu et ta ära antakse
See pole ju mingi suvest saati trenni teinud ning ainult vesipiipu tõmmanud.*
*Galliani loogikas-pohui, tasuta ja maksame 3,5 milli palka.
Kommentaar
-
No figures have yet been given for the Destro deal, but Sky suggests that €700,000 will be paid for the loan, with a further €16.5m to follow in the summer.
Kellel kaitset vaja, kui saab rünnet tuua juurde.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustNo figures have yet been given for the Destro deal, but Sky suggests that €700,000 will be paid for the loan, with a further €16.5m to follow in the summer.
Kellel kaitset vaja, kui saab rünnet tuua juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDa. Isegi koondises mänginud ju
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDestro saatis Wolfsburgid ja Londonid putsi lihtsalt korduvalt. Tahtis Itaaliasse jääda.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustMul tekib nagu küsimus, et miks ta üldse Romast ära tahab?Algselt postitas eika Vaata postitustMa siiski ei saa aru miks Garcia järjepidevalt väldib Destro (algkooseisus) mängitamist. Mis mul tähelepanuta jääb?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar