Hakkavad Hondaga vene keeles rääkima. Vizel oleks võinud ka joinida
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Kas Bochetti mitte hilja aegu Juventuse või Roma huviorbiidis ei olnud aga keegi ei suutnud venemaalt teda päris lõplikult ära meelitada ja nii ta seal jätkas. Mõni soliidne esitus vist kukkus ka Azzurri eest.
Mitte küll next Nesta aga ka mitte nutujoru koht."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas Bochetti mitte hilja aegu Juventuse või Roma huviorbiidis ei olnud aga keegi ei suutnud venemaalt teda päris lõplikult ära meelitada ja nii ta seal jätkas. Mõni soliidne esitus vist kukkus ka Azzurri eest.
Mitte küll next Nesta aga ka mitte nutujoru koht.
Individuaalselt vaadates pole kummalgi tiimil nii madalale asja, kui nad on... kui vaadata eespool olevaid väiksemaid tiime, siis nad võtaks hea meelega vast 15-20 meest mõlema Milano tiimi ridadest lebolt oma algkoosseisu. Isegi need ülikehvad kaitsjad oleks Genoades ja Sampdoriates tõenäoliselt ühed esimestest nimedest algkoosseisus. Usutavasti ülejäänudki leiaks sealt rohkem kui paar nime, keda väga hea meelega endale tahetaks. Kindlasti Interist, Milani puhul ma ei tea, neil rohkem üle keskmise mängijaid aga vähem väga häid.
Interil rünnakul Shaqiri, Podolski, Icardi, Kovacic eelmine mäng... ja suudetakse kodus Torino vastu sisuliselt 2-3 poolikut olukorda tekitada, sest lihtsalt veeretatakse palli ühe tempoga edasi-tagasi.
Siin on mingid mustad jõud ja nõidused mängus.sigpic
Kommentaar
-
Teine ruumor räägib Tottenhami Paulinhost.
Ma ei tea premmist midagi, aga kasutades eika 28 aastat on brassi lõpp teooriat, tundub natukene hirmutav. Olgugi, et tegu on tegelt ka keskvälja mehega ning ehk oskab ka söötu jagada. lõppkokkuvõttes kaheks aastaks tasuta laenule võiks ju võtta (aga see on puhtalt ainsate faktide pealt mida ma tean-brass, keskväli, brass).
zelee võib teadmistega välja aidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTeine ruumor räägib Tottenhami Paulinhost.
Ma ei tea premmist midagi, aga kasutades eika 28 aastat on brassi lõpp teooriat, tundub natukene hirmutav. Olgugi, et tegu on tegelt ka keskvälja mehega ning ehk oskab ka söötu jagada. lõppkokkuvõttes kaheks aastaks tasuta laenule võiks ju võtta (aga see on puhtalt ainsate faktide pealt mida ma tean-brass, keskväli, brass).
zelee võib teadmistega välja aidata.
Kommentaar
-
Algselt postitas countsabatini-im-the-one-who-knocks.jpg
http://www.reddit.com/user/MarshallMx
Kommentaar
-
See diil on lihtsalt nii ajuvaba et siin on raske midagi kommenterida. Kui sul on variant kas saata nahhu/ ebapädev treenerinäss ja plekkida talle palka miskine 5 milli või müüa Itaalia suurim ründelootus mitte millegi eest Serie B-sse... wtf. Kas tõesti oli keeruline tuua treener kes oskab Destrot kasutada? Palju õnne Jasper. Ehk see toob su foorumisse tagasi. Sabatini müügisokused on ikka päris p+tsis. Benatia anti tasuta ära, Destro kingitakse karbis ja nüüd on Garcia Stoortmani ka p*tsi ära vigastanud, niiet järgmised 9 kuud jälle väljas. Palju Õnne! Saame koos Serie B-s palli taguda kui hästi läheb, peaasi et Garciat ei vallanda, sest konnad on ägedad!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
28aastasse keskvälja brassi teooria juurde võis välja tuua Emersoni. Nii Romas, Juves kui Milanis mänginud. Ja no 30+ vanuses oli veel mängumeest küll ja rohkem.
EDIT: ja me ju kõik teame kuidas Paulinho nuttes premmi läks. Ega vägisi kedagi ikka mängima ei paneme, olgu palganumbrid kui tahes suured.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust28aastasse keskvälja brassi teooria juurde võis välja tuua Emersoni. Nii Romas, Juves kui Milanis mänginud. Ja no 30+ vanuses oli veel mängumeest küll ja rohkem.
Bastos. 26a Lille, 30a Al-AIn
Melo. 26a Juventus, 30a Galatasaray
Elano. 26a City, 30a Santos
Gilberto. 26a Arsenal, 30a Arsenal (FAKJEE!!)
Kaka. 26a Ballondor Milanis, 30a meh Realis
Robinho. 26a City, 30a Santos
Baptista. 26a Real/Arsenal, 30a Malaga
Kleberson. 26a ManU/Besiktas, 30a Flamengo
Nilmar. 26a Villarreal, 30a ElJaish/Internacional
Luis Fabiano. 26a Sevilla, 30a SauPaolo
No üsna kole muster ju?
Kommentaar
-
ei taha cannu ja eika omavahelist kirgliku arutelu segada, aga kes üldse ütles et keegi brass kuskile tulemas on? viimase inf kohaselt on kõik viimaste päevade kuulujutud täiesti tühised ja iga nimi on öelnud et ta ei tule meile mängima. Ainuke infokild mis ma leida olen suutnud on see et äkki marlboromees teeb mulle väikse üllatuse ja toob hoopis Darmiani ära. See tähendaks et tipuründajaks läheb nagu kord ja kohus Ljajic ja kõik on rahul.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustei taha cannu ja eika omavahelist kirgliku arutelu segada, aga kes üldse ütles et keegi brass kuskile tulemas on? viimase inf kohaselt on kõik viimaste päevade kuulujutud täiesti tühised ja iga nimi on öelnud et ta ei tule meile mängima. Ainuke infokild mis ma leida olen suutnud on see et äkki marlboromees teeb mulle väikse üllatuse ja toob hoopis Darmiani ära. See tähendaks et tipuründajaks läheb nagu kord ja kohus Ljajic ja kõik on rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustRudi ajas nii kettasse, et kolisid Milanile üle?
Strootman lohutab twitteris fänne, maksimalselt kuu aega väljas. Aga kuna ta ise ega ta arstid ei tea mis ta põlves tegelikult toimub siis pange ennast valmis üheks korralikuks puhkuseksFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar