Debiilne ja sisutühi kõvatamine.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustDebiilne ja sisutühi kõvatamine.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Kui matemaatiliselt on püsima jäädud kas siis poleks majanduslikult kasulikum mängule mitte ilmuda ja lihtsalt 3-0 kaotus kirja panna? Parma peaks sedamoodi toimima, kui matemaatiliselt on võimatu püsima jääda. Äkki teil veel omavaheline mäng mängimata, see oleks justkui win-win olukord mõlemale.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Isiklikult küll Milani puhul Pippot ei süüdistaks, tal pole ju lihtsalt kedagi väljakule mängima panna.
No tänane algkoosseis: Diego Lopez; Abate(lol), Paletta, Mexes(lol), Antonelli(lol); Van Ginkel(lol), Essien(lol), Bonaventura; Honda, Destro, Menez"He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTeate mis, LAKKUGE MU*NNI JA MUNE LOHHID VAESED SEAL MILAANO MOELINNAS........masendav saasta sats.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKlopp Milani
Pigem on teie uueks treeneriks mõni lojaalne ohver nagu Brocchi ja siis tulevad mehed nagu Ranieri, Zahheroni, Ballardini, Petkoputs, Zola, Zemunn, Rossi, Trappatoni.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Ärge nüüd selle Nesta ülistamisega SIIN TEEMAS lolliks minge. Ajate Uuu veel väga labiilseks ja pärast ei jõua seda s/tta siit keegi ära koristada mis ta peldikust välja purskab. Uuu arvates on Nesta ikkagi Nazio merda kanade legend, mitte mingi milanista. Ärge ehtige ennast võõraste sulgedega.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar