Algselt postitas Tanel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas 2-1 võidu eest antakse vähem punkte?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustMängida jäi veel üle 10 minuti, ma arvan, et ajaloo põhjal võinuks eeldada, et Cagliari oleks sealt vähemalt viigi kätte saanud üheväravalisest kaotusseisust. Just enne laksiti ju raamidesse veel.
nuf seed
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustja visake hailaitide link. Mul jäi mäng vahele.
Kommentaar
-
Leidsin acgrossi.it-st sellise uudise:
Piimatooted, rehad ja tomatiseemned kõik 31%-lise allahindlusega KÕIGIS Grossi toidupoodides kuni 28.03. Kõigi kvaliteetsete Leedus toodetud "Saldejumps" aiarehade ostjate vahel läheb loosimisele kaasaskantav raadio "Aiwa"Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKaks päeva möödas, ning vaja uudistevooga järkata.
Sulley Muntari soetas endale uued rattad. Kohe päris mitu ratast. Hea sebrasi kastis vedadaElu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustMuntari lasi ka oma Bentley kamuflaaži värvida, seega polegi nii väga üllatav.
THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustVähemalt Milani teemas ka elu käib. Mis autot mingi neeger omab. Noh elu seegi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustMinu teada oli see lamborghini aventador.Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Pole kaugel aeg, kui Oleg reformib selle mannetu klubi neegripoliitikat. Ühesõnaga varsti unustage oma Lamborghinid ja Ferrarid. Edaspidi hakatakse sõitma Skodade ja Peugeottidega nagu Grossi Eesti poeketi töölisedk. Üks suur pere nagu suur peremeed on öelnud. Et siis tulevikus tuleb Mexes Pesoo kuudikaga kohale, Munntari kõrvalistmel ja keegi(krt üle kahe venna ei tea lihtsalt) kuudis.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar