Mingi hetk peaks Bacca ka tulema, päris cool värk ikka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTore, et Milani juhtkond kujutab ette, et rünnak on nende nõrgim koht.
MA vähemalt loodan, et see eks rooma võll suudab ründajatele palli toimetada. Et siis oleks üks mure vähem.
Kommentaar
-
Nu nii Roma fänn ja hunt kui ma olen, aga ka minu silmis on Bertolacci eest 20 milli sulas natuke palju makstud, krdi ta nii hea vend ka nüüd pole.
Ikka päris hämmastav kus meil õnnestub kõvat nutsu teha, nt Dodo Interisse ja nüüd Bertolacci Milani,Lamela Tottenhami,Marcos PSG-sse jne.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustNu nii Roma fänn ja hunt kui ma olen, aga ka minu silmis on Bertolacci eest 20 milli sulas natuke palju makstud, krdi ta nii hea vend ka nüüd pole.
Ikka päris hämmastav kus meil õnnestub kõvat nutsu teha, nt Dodo Interisse ja nüüd Bertolacci Milani,Lamela Tottenhami,Marcos PSG-sse jne.
Mängijate hinnad ongi üle mõistuse suureks läinud. Täna 20 mil on nagu 10 aastat tagasi 10 mil euri. On keegi üldse jälginud tema käekäiku?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTore, et Milani juhtkond kujutab ette, et rünnak on nende nõrgim koht.
Ma ise lämbun ka oma naiivsuse kätte praegu
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHummels pidavat toodama.
Ma ise lämbun ka oma naiivsuse kätte praegusigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTulen toon häid uudiseid. Muntari leping lõpetati ära.
+ Boneraga ei pikendata enam.
See on ikka hea nädala algus olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSeda ülemakstud Sevilla linnast tulnud ründajat mäletate?
Kus see Bonera lepingu lõpetamise pressikas on? Ei usu, kui pole kodulehelt läbi käinud.
Eks ta Luis Murieli natuke meenutab, samas kõvasti jõulisem ja suudab peaga ka mängida.
Esimesel hooajal 10+ lööb ehk ikka ära.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustBacca üleminek pole veel ju official?
-e-
AC Milan News @Milanello 6 minutes ago
Bacca is expected to undergo medicals tomorrow in Colombia. Milan's doctor Mazzoni and sporting director Maiorino will be present.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar