320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Fake news oli see

    Kommentaar


      Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
      Minu flashscore oli hoopiski
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

      Kommentaar


        Hooaja parim mäng sai väärilise tasu. Cutrone on nii äge, kellegi kohta halvasti öelda ei saagi.

        Kommentaar


          Vaataks korra kuidas uutel meestel läinud on

          Üle lati
          Borini
          – Kes oleks osanud oodata, et just see mees parimaks ostuks on. 5 miljoni eest toodi, aga ligi 10 korda kallimate meestega võrreldes on kasutegur palju suurem. Äärel ei tundu nüüd eriti äge, aga wingbackina on see mees ideaalne. Olles varem ainult ründajana tegutsenud, paneb imestama, et ta kaitses suudab pädev olla. Distsipliinist peab kinni ja ka rünnakul suudab abiks olla. Tsenderdada mõistab erinevalt Abatest. Selline giacherrini vol2, kes tehnikaga ei hiilga, aga kompenseerib selle teotahtega. Nüüd küll 4-3-3le üle minnes ei tule Borini parimad omadused enam välja, aga parem ikka, kui mõni teine. Tulevikku vaadates pole tüüp just esimeses ringis, keda platsile hakataks panema, aga ilma temata oleks me hetkel veel sügavamal kriisis.
          Pole küll ost, aga uus liige põhimeeskonnas: Cutrone. Nagu Borinigi puhul, pole just sündinud Ronaldinho, aga soov ära teha on meeletu. Tõestab seda ka nutma hakkamine peale kaotust Atalantale. Mõlema mehe puhul see eelis, et keegi hooaja eel ei oodanud, et nad esimest viiulit hakkaksid mängima, nii et saanud suhteliselt pingevabalt tegutseda. Inzaghiga on teda võrreldud ja mingil määral see ka paika peab, sest oskust õigel ajal õiges kohas olla on tal olemas. Küll aga tahab ta rohkem palli saada ja mehi üksühele ette võtta. Tundub ka väga jalad maas olevat, kes oma rolli meeskonnas mõistab ja noore mehena ei torma ka paksmagu agendiks võtma.

          Lati kohal
          Ricardo Rodriguez
          – Nii head vasakkaitsjad pole meil oma kümnendi jagu olnud. Vasak jalg on tal suurim pluss. Praktiliselt iga tsenderdus kasti leiab kas oma mehe (kes seejärel palli 10m üle värava lööb) või on lihtsalt niivõrd terav, et kaitsjatel on raskusi nende minema toimetamisel. Ka karistuslööke ja nurgalööke oskab suurepäraselt keerutada, kuigi meil neid kakade lööjaid on piisavalt palju, et talle väga tihti neid ei usaldata. Keskkaitses tema kasutamine on raiskamine ja loodetavasti seda enam ei juhtu. Nüüd kui negatiivset välja tuua, siis kiirusega jääb vahel hätta. Oleks Salah näiteks vastas, siis poleks tal lootustki vastu saada. Ka Interi mängus penalti tekitamine oli paras rumalus, mida oleks pidanud vältima, aga üldjoontes on Ricrod kenasti hakkama saanud ja üks minu uusi lemmikuid.
          Musacchio – Meedia on teda veidi ülekohtuselt hinnanud ja pidanud parajaks flopiks, aga ma nii kriitiline ei oleks. Jalaga oskab sama hästi mängida kui Bonucci, rünnakute avajana pole ta halb. Kiirust on korralikult ja pea jagab ka piisavalt mängu. Mateo mängis veel hiljuti Messide ja CRide vastu, nii et oleks ka ime, kui väga kehva oleks. Sellist kehalist võimsust jääb veidi puudu, võiks äkki jõusaali paaril korral külastada. Eks liigaga vajab veel veidi harjumist, nagu paljudel teistelgi.
          Kessie – Siin on nüüd kehalist võimsust kõvasti ja meenutab tiba nooremat yayatoured. Kuckale konkreetne asendaja, kes keskväljal üles-alla jookseb ja kõvasti musta tööd rabab teha. Kui need rumalad otsused rünnaku tähtsamas faasis ära kaotaks, oleks juba päris hea. Pea maas triblada mõistab ka, aga kui vaja üles vaadata ja kaaslast otsida, teeb pidevalt valesid otsuseid ja põhjustab pallikaotuseid. Aga mees veel noor ja küll suudab end arendada ka selles vallas. Kessie on ka suht palju mängida saanud, uutest meestest vast enim. Hooaja lõpuni sellises hoos ta vastu vaevalt peab, aga samas saabki parema ülevaate, kus veel areneda on.

          Lati alt läbi
          Calhanoglu
          – Türklane on kahjuks väga vigastusealdis ja mängida pole väga palju saanud. Lisaks tundub, et see pooleaastane mängupaus on siiski oma jälje jätnud ja tema täispotentsiaali me pole veel näinud. Euroopa Liigas kotikute vastu oli päris hea, aga liigas pole midagi head näidanud. Nagu Ricrodi puhul, siis karistuslöögid peaksid olema suurim trump, aga needki on enamasti võssa tulistanud. Bonaventurale otsene asendaja hetkel. Hooaja alguses olid üpriski võrdsel tasemel, aga Jack on nüüd oma heas vormis tagasi ja türklasel on väga raske tagasi põhikoosseisu saada, kui end ei parandada. Kaitses pole ta ka just kirkaim kriit, ründes jääb kah lahjaks. Üldiselt pettumus, aga ootaks siiski hooaja lõpuni ja hetkel päris maha ei kannaks. Eile oli juba päris veenev.
          A. Silva – Pettumus väravate puudumise osas, aga klassi tundub mehel olevat väga-väga palju. Portugali liiga trikkidega siin veel hakkama ei saa, aga kiirus ja füüsis on mehel olemas, et päris tippründajaks saada. Koondises on tal üks mees väga suureks abiks skoorimisel, siin tal kedagi abis väga pole ja peab ise rohkem ruumi otsima. Saaks vaid Serie A-s selle kaane pealt, sest ilmselt on teda ennast ka piinamas see, et liigas nullil. Mängida pole tal ka väga palju lastud muidugi, mis ta enesekindlusele head ei tee.
          Bonucci – Keskkonnavahetus? Kaptenipael? Kogenud keskkaitsepartnerite puudumine? Või veel mingi neljas põhjus, miks on Leoga niiviisi läinud? Üks põhjus võib veel ta lapse haigus olla, aga väheusutav. Talve teine pool annab juba lootust, et vana Bonucci on tagasi, aga see algus oli küll väga üllatuslik, kus mitte midagi positiivset välja ei tulnud. Ma tahaks uskuda, et oma halvast perioodist on ta üle. Tundub küll võitlejatüüp olevat. Äkki oli lihtsalt liiga üleolev ja ajaga toodi maa peale tagasi.
          Biglia – Nimetati teda kõige olulisemaks ostuks, sest alumise poolkaitsja roll on meil pikalt üks probleemsemaid olnud. Aga kahjuks ka tal on vigastusi juba omajagu olnud ja kui ka platsil on olnud, siis Lazio-aegset Bigliat pole veel näha olnud. Kedagi paremat sinna positsioonile aga võtta pole ja ka kehvas vormis Biglia on suhteliselt tähtis lüli. Söötu jagab paremini kui keegi teine keskväljal ja suudab oma kiiruse kompenseerida kohavalikuga. Biglia koos Bonucciga pidi teoorias olema 2 kõige kindlamat ostu, aga reaalses elus on 2 suurimat flopi olnud.
          Kalinic – Horvaat lõi hooaja alguses kohe 2 väravat Udinese vastu, aga järgneva 3 kuu jooksul on juurde tulnud täpselt sama palju. Montella soovil toodi ja oli teada, et pole just 20+ väravalööja, aga see praegune on ikka suur-suur pettumus. Liigaga kohanemist tarvis polnud, aga olukordi ära lüüa ei suuda. Kui Silval on probleem, et üldse olukordi saada, siis tema puhul lihtsalt raiskab olukordi. Samas osaliselt saab ka sitta keskvälja süüdistada, sest Horvaatia koondises oli ta vähemalt playoff mängudes väga hea. Ma tegelikult ootasin, et suht normaalse hinna eest saadi päris tasemel ründaja, aga saadi suvaline käkk. Skriniar saatis ta nüüd ilmselt päris pikalt platsilt eemale.

          Ma kedagi talvel veel maha ei müüks ja laseks suveni oodata.
          Conti kohta ei saa veel midagi öelda. ja A.Donnarumma polnud midagi väga erilist eile. Mario lõi täpselt pihta talle ja rohkem tõrjeid väga polnudki. Jalaga mäng tundus sama kehva kui vennal.
          Lisaks peab kiitma hea poolaasta eest Romagnolit, kes jällegi sammu edasi astunud.

          Kommentaar


            Borini hea universaalne, saab mängitada mõlemal äärel ja kaitses vajadusel. Kindlasti alles hoida. Kessie vajaks vahetusmeest, arusaamatu miks oli vaja Kucka maha müüa. Andre Silva pole liigas väga võimalustki saanud ja mahakandmisega kindlasti ei tohi kiirustada. Dzeko oli üks õnnetu junn oma esimesel hooajal. talvel võiks hispaanlase barcast tagasi tuua, kasvõi laenule. Ta suudab ka mõlemal äärel mängida ning kui jääb 4-3-3 siis on ingeritega asi pupu. Kuna ta ei paista barcas väga palju mänguaega saavat, siis võiks ju tehtav olla. Ise ta ilmselt vastu ei punniks, MM aasta ja üldse.

            Eilse kohta - Interit on alati tore kottida.

            Kommentaar


              you'rrrrrreee heeeerrreeeee


              there's nooothing I feaarrrr
              jokers to the right
              clowns to the left of me

              Kommentaar


                Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                Põhimõtteliselt peaks nii olema, et kui homme coppas vs Inter suhkam, siis Gattuso minema ja Montella tagasi. Next level circus.
                Gattuso võitis ja Montella läks Sevillasse hoopis. Edu talle.

                Kommentaar


                  Homme hommikul vs Viola. Miks Milan mängib hommikul kui pidas alles coppa mängu, jääb küll täiesti arusaamatuks. VV on ilmselt jälle vanem DRumma.

                  Kommentaar


                    Vähemalt pähe ei saanud. Hommikune mäng plus viola võõrsil on perses kombo. Peale kaotusseisu jäämist ei lastud ennast täis õnneks. Mängu ei näinud,.aga kebabi üle hea meel. Interi vastu oli korralik kui mängu tuli ja täna värav. Ehk hakkab leidma ennast.

                    Kommentaar


                      DRumma pidas eile oma sajanda mängu. Noppeid tõrjetest

                      Kommentaar


                        Päeva statistikaporno on seekord positiivne - alati võiks hullemini olla.
                        Milan have collected 25 points after the end of the first half of the season. They have only done worse in season 2013/2014 when they obtained 22 points

                        Kommentaar


                          Jaanuari mängukava

                          Kommentaar





                            Conti on tagasi jaanuari lõpuks - veebruari alguseks.

                            Algas ka talvine aken. Lahkujatest on enim lootust Paletta, G.Gomez ja J.Mauri lahti saamisest.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust

                              Algas ka talvine aken. Lahkujatest on enim lootust Paletta, G.Gomez ja J.Mauri lahti saamisest.
                              Kas Biglia switch Badelj vastu pole enam teemaks?
                              Pidi ju viimne hirmasti Milani tahtma ning kuna leping suvel lõppemas, siis viimase õlekõrrena tilkus kuskilt läbi, et kuna Biglia pole ootuspäraselt esinenud, siis antakse kiirema ülemineku lootuses vastu.
                              Ainus viga pidi see olema, et maksate härrale liiga palju palka.

                              See võis muidugi ka mingi lahe Corvino väljamõeldis olla

                              Biglia, première victime de Gattuso
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                              Kommentaar


                                Pole kordagi silma jäänud, et keegi kuskil vihjaks Biglia lahkumisele.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X