Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Zidane

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei näe kah mingit põhjust miks Zidane peaks Real M s läbi põruma.Ta on oma taseme kohta isegi liiga tagasihoidlik.Hindab oma tiimi kaaslasi ja vastaseid,nii et ma ei näe ka tas meeskonna mängijana probleemi,oskustest rääkimata.
    Kaarte saab ta tegelikult väga vähe.Tõesti jah
    kui ta on vahel saanud ,siis juba korralikud.
    Mis puutub aga Arturi iidolisse Del Pierosse,
    siis tema pole viimastel aegadel küll mingi tegija Zidane kõrval olnud(pole ilmselt kunagi olnud).Seda saan ja julgen küll väita.
    Või järsku Artur oskad öelda kuna ja kuidas Del Piero on Zidanest parem olnud?Mine tea äkki olen millesti heast ilma jäänud.

Kommentaar

Orginally posted by Ale

pean ka tunnistama fakti et mõnda aega oli ta jah Juve parim mängija.
      Nii umbes 5 aastat!

Kommentaar

Zidane on selleks liiga hea mängija, et lõpetada nagu Anelka. Minu kindel arvamus on aga see, et ZZ ja Figo ühele väljakule, ühele poolele mahtuda ei taha. See on sama hea, kui panna korvpalliväljakule ühte tiimi kaks Jordanit.
        Isiklikult pean Zidane´i märksa paremaks mängijaks, kui seda on Figo (mõttetu kämbu).
        Ega ZZ pole ilmaasjata olnud maailma- ja euroopa meistrite süda. Ja on seda edasi, kuigi Prantsusmaa koondises on selline võitleja hingega mängija nagu Henry.
        Aga noh, mis rääkija mina olen - ma leian, et ka Beckahm on väga hea mängija.
        Oh mind patust.

Kommentaar

Orginally posted by Artur

Ei ytleks ,et keegi Anelkat ei maletaks.Ta on siiski ju veel noor, kes teab akki siirdub Anelka veelkord monda suurklubisse.
          Kas tahad öelda et PSG polegi suurklubi
          Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
          http://www.isepankur.ee
          info@isepankur.ee

Kommentaar

Orginally posted by eestieest

Ei ytleks ,et keegi Anelkat ei maletaks.Ta on siiski ju veel noor, kes teab akki siirdub Anelka veelkord monda suurklubisse.
            Kui võrrelda ManU,Liverpooli,Reali,Barca,Lazioga siis ei ole PSG jah suurklubi!
            C’mon Man United!!!

Kommentaar

Orginally posted by guitz

Kui võrrelda ManU,Liverpooli,Reali,Barca,Lazioga
              siis ei ole PSG jah suurklubi!

aga kui võrrelda Flora, Udinese, Derby ja mõne muu sellisega, siis PSG on ikka suurklubi.

ühesõnaga, PSG on siiski suht suur klubi ja kui prantuse liigas oleks rohkem ühtlasi meeskondi, saaks PSG'd ka vist sinu toodud ritta panna, kuna siis oleks meistrite liiga meeskonnad vähem erinevad ja tulemused paremad, kusjures PSG oleks üks nesit klubidest. paraku aga mingeid ühtlasi tulemusi pole ja PSG on keskmiselt suur klubi.
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

No mis te nüüd kostate inimesed, järjekordne great performance Juve poolt ning 2-0 võit juba palju raskema vastase üle- Atalanta üle. (Meenutus et eelmine hooaeg- koos Zidane-iga - mängiti Atalantaga 1-2 kaotus ja 2-1 võit). Ma tõesti nüüd arvan et Juve ilma Zizouta on palju kehvem võistkond.

2. Real esitas eile jälle ülikehva partii, kuid õnneks suutsid nad Malaga vastu viigi välja võidelda. köhin-köhin-Zidane'i mängis-köhin- ja ei teinud jälle midagi ära -köhin.

3. Del Piero vihkajatele: hhkhõmm..Del Piero-lt jälle värav, see teeb juba 3 väravat 2s mängus.

Kommentaar

Sinu jutu järgi on siis ainult need 5 klubi suurklubi ja tahax muideks teada mis alusel sa seda järeldad
                  Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Orginally posted by Ale

No mis te nüüd kostate inimesed, järjekordne great performance Juve poolt ning 2-0 võit juba palju raskema vastase üle- Atalanta üle. (Meenutus et eelmine hooaeg- koos Zidane-iga - mängiti Atalantaga 1-2 kaotus ja 2-1 võit). Ma tõesti nüüd arvan et Juve ilma Zizouta on palju kehvem võistkond.

2. Real esitas eile jälle ülikehva partii, kuid õnneks suutsid nad Malaga vastu viigi välja võidelda. köhin-köhin-Zidane'i mängis-köhin- ja ei teinud jälle midagi ära -köhin.

3. Del Piero vihkajatele: hhkhõmm..Del Piero-lt jälle värav, see teeb juba 3 väravat 2s mängus.
                    Muideks ta tegi küll midagi ära vahe peal ka paar head pealelööki kuid malaga väravavaht oli super
                    Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Sinu jutu järgi on siis ainult need 5 klubi suurklubi ja tahax muideks teada mis alusel sa seda järeldad
                      Ega ainult need 5 ole,tõin näiteid,et sa aru saaksid!
                      C’mon Man United!!!

Kommentaar

Tegelt PSGd saab ikka nende klubidega värrelda küll nii , et pole siin midagi ja minu arust on kohe mitu prantsuse liiga klubi suurklubid
                        Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

milles zidane süüdi on?

jutt käib millegi pärast zidane ja juventuse ümber, kuigi esimeses postituses kirjas olevas nupus öeldakse sõnaselgelt, et props on Reali teistes mängijates--nad on lihtsalt kadedad, et keegi neist veel kallimalt tiimi on ostetud.
                          Üks kellele selline asi kindlasti närvidele käib on ülisuure egoga Figo. Kindlasti sõltub palju nüüd sellest, kelle poole hakkavad teised mängijad hoidma. Mõnes postis mainitud Barca on väga heaks näiteks selle kohta kuidas superstaaride ühte klubisse korjamine tiimile kokkuvõttes hästi ei mõju. Tähtede kokkuostmine tundub mõnikord sama mõjuga olevat kui kümne vanglast just vabanenud retsi ühte tuppa panemine koos 10 kirve ja üheksa pudeli viinaga

Kommentaar

Järsku te arvate,et Del P paneb nii edasi ja
                            hooaja lõpuks on löönd 3*17=51 väravat
                            ka Trezeguet on juba 3 trezegolli teind ja ega ma teda seepääst veel ZZi tasemel meheks
                            pidama hakka.Minu arvates on värava löömine üks väike osa suurest mängust,samaväärsed on ka värava söödud ,olukordade tekitamine,
                            või nende lõhkumine vms.
                            Küsimusele mida arvata sellest ,et ta juba 3 kolli pand on:
                            Ma arvan ,et nood väravavahid olid pisut tongis,et nad tal omale palli seljataha lüüa lasid.
                            Ja küllap keegi pidi Del P le olukorra ka ideaalselt ette tegema.Kas te ei mäleta palju Del Piero on häid olukordi p-i keeranud.
                            (n.Euro2000 finaalis)

Kommentaar

Nagu eile näha oli vanamees ei mänginudki nii , et kas Realile meeldibki s***x raha raisata ja lasta siis sellel ostul kusagil kõduneda
                              Pärtel Tomberg

info@isepankur.ee

Kommentaar

Ja muide....
                                AC Milan 5
                                Fiorentina 2

Ei tea mis Maarek selle kohta ytleb
                                Ja mis ma siis ütlema peaks. Seda, et jalgpallis loetakse tibusid kevadel. Ootame tribunali ära ja siis vaatame, mis saab.
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X