Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia nr 2 playmaker

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

to Artur.
    Ka mulle tundub ,et Delvecchio on pisut treenerite lemmik (vähemalt Zoffi oma oli küll).
    Ma ei oska täpselt öelda paljud tast paremad on ,aga su tabelis 5-le esimesele jääb ta vist alla küll.

Kommentaar

Ex ta kahjuks kipub nii olema, et treeneritel kujunevad valja oma lemmikud. ja veel kurvem on see, et tihtipeale need pole yldse k6ige paremad mangijad.
      Baggioga on nii, et kui mees MMile ei saa, siis suure t6enaosusega l6petab mees mangimise rahvuskoondise eest ara, isegi kui kutsutakse.
      Ja kuidas saab mehel platsil vajaka jaada, kui sisuliselt peab tema kogu aeg meeskonda kandma? Tunnistan, et pole Brescia mange nainud, kuid reporte lugedes ja vaadates, kes loovad, siis naib, et sujub mehel. Ja ega ma ei m6tlegi, et mees peax saama 90 minutit manguaega, kyll aga on ta kindlasti k6lbulik 30x. Ja kuna Chiesa MMilt eemale jaab ilmselt, siis olex v6imalik ju tema koht taita nii kogenud mehega.
      s**t happens

Kommentaar

Eelmise nädala (õigemini üle-eelmise) Player of the Week oli Baggio.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Orginally posted by Artur

Pakuks valja sellise koosseisu:

***************Buffon*******************
          ****Cannavaro****Nesta*****Maldini*******
          Zambrotta**************************Coco
          ***********Tommasi****Albertini**********
          *****************Totti******************
          ***********************Del Piero*********
          ************Vieri***********************
          Tähendab, esimest korda elus ei ole mul midagi kritiseerida Itaalia meeskonna algkoosseisu kohta, mida pole teinud mina ise.
          Ma olen keeletu.

Õnnitlused Artur!

Kommentaar

Võiks siin iganädalased reportid yles panna, kuidas Baggio jälle Brescia päästis Uskumatu mees.
            s**t happens

Kommentaar

nojah, nagu sai öeldud: /28/2001. Roberto Baggio continues to amaze the Brescia faithful as well as neutral observers and although he was expected to be still in recovery for this match, he was on the pitch right from the start.

pärit on see soccerage.com-ist-. lisax lõi mees penalti, kui 53. minutil veeti minema platsilt, kuna liig valus hakkas.

Baggio presidendiks!
              s**t happens

Kommentaar

Orginally posted by Artur

No see ,et Delvecchio koguaeg koondisse kutsutakse on ju täielik naljanumber. Ta on samasugune treerite lemmiklaps nagu Filippo Inzaghi.

Itaalias on vähemalt 8 paremat ründajat kui DelVecchio:
                Delveccio on üks kolmest kes on mänguliselt rahvusvahelistel suurturniiridel Barthezi selja taha palli löönud.

Kommentaar

Working...
                X