Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No ma usun, et kui sa vaevad ennast natukene teemat lugema siis sa ei peaks seda küsima.
Adrianol kardeti vigastust, mida õnneks siiski ei olnud. Ei ole ta vigastatud olnudki nii, et hetkeolukord on see, et järgmises voorus hakkab ta jälle väravaid taguma. Meistrite Liigas ei mänginud ta sellepärast, et Juventuse mäng oli ilmselgelt tähsam ning koormus on tal Interi mängijatest kõige suurem olnud hooaja alguses. (Selle koha pealt kiitus Parreirale, kes eelmise valiktsükli ajal otsustas teda 90 minutit mängitada mingis \"jõle tähtsas\" mängus Sevillaga)
Tänan nähtud vaeva eest.Ma lihtsalt ei teadnud et eespool sellest juba juttu ja lehekülgi siin teemas on ju \"mõned\".
Teadsin, et oled Itaalia liigas kibe käsi ning vastad kindlasti.Tänud.
Adrianol kardeti vigastust, mida õnneks siiski ei olnud. Ei ole ta vigastatud olnudki nii, et hetkeolukord on see, et järgmises voorus hakkab ta jälle väravaid taguma.
Täna Adrianot jälle pole.Kas hoitakse CL-iks või mis?
Kas Adrianol, Cesaril ja Recobal polnud mitte mingi jama lennukiga, mis peale valikturnnirimänge õigeks ajaks Itaaliasse ei jõudnud?
Mis valemiga Recoba siis värava lõi ning Cesar pingil istub
62 minut ja seis tagasihoidlik 5-0
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Adriano palus puhkust ning jäi vist ekstra päevaks Brasiiliasse. Saabus alles täna nii, et mängu kõlblik ta ei saa olla pärast mitmetunnist lendu. Aga mäng oli tore. Erilised tänu Francesco \"Ma olen laenul\" Cocole. Igatahes väga tähtis võit pärast Juve kaotust. Aga võimalused võeti täna suurepäraselt ära. Ainuke asi mis jääb kripeldama on see, et Figo jälle 2 korda peaaegu värava lõi. Igatahes kolmapäeval Porto! Hetkel teine koht, aga selle hoidmiseks peab peaaegu imet ootama, sest Cagliari vaevalt Milanist üle on, aga mine sa tea.
Kommentaar