Vastus teemale \'Milano Inter\'
PS! Porto naga on juba bänni saanud Materazzile küünarnukiga löömise eest?
PS! Porto naga on juba bänni saanud Materazzile küünarnukiga löömise eest?
mina olen oma elus nii mõndagi näinud... ka hullemaid kohtunikke... aga jah, võib-olla Interil isegi vedas, et selline kohtunik oli
... Muidu kes teab, oleks Lazio isegi võitnud (loodan, et saad aru, millele viitan)
mina olen oma elus nii mõndagi näinud... ka hullemaid kohtunikke... aga jah, võib-olla Interil isegi vedas, et selline kohtunik oli
... Muidu kes teab, oleks Lazio isegi võitnud (loodan, et saad aru, millele viitan)
egas ma muule ei viidanudki, kui sellele, et kohtunik eksis mõlema meeskonna kahjuks, ja hullemad ongi need kohtunikud, kes ainult ühe kasuks/kahjuks vilistavad... aga ma üldiselt ei viitsi enam kohtunike tegevust kommenteerida, vahest paneb küll pead kratsima aga ei enamat... Ja kui õieti mäletan, siis Hr Messina sai mingite kummaliste/arusaamatute otsustega hakkama ka mõni voor tagasi.
Kommentaar