Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Muidugi peavad minu netiühendused olema kõige aeglasemed neil päevadel, kui suured mängud on.
Italiaano, tõlgi mulle kui itaalia keelt mitte oskavale inimesele see nö \"klassikaline\" tsitaat parem ära. \"Vieri scelta l\'inferno ora brucia infame\"
seoses selle allkirjaga ei suutnud kiusatusele vastu panna ja pean ikkagist kommenteerima et see kiri.... Home of the champions ...ajab vägisi kohe suu nurgad kõrvuni
Muidugi peavad minu netiühendused olema kõige aeglasemed neil päevadel, kui suured mängud on.
Italiaano, tõlgi mulle kui itaalia keelt mitte oskavale inimesele see nö \"klassikaline\" tsitaat parem ära. \"Vieri scelta l\'inferno ora brucia infame\"
Chosen Vieri hell hour burns infame....akki on inflame, siis oleks nagu loogiline
To make things worse, Nesta didn\'t even handle the ball as he fell, his chest landed on the ball.
SOHK!!!
Tanel, räägi veel sellest, kuidas kohtunikud Interila liiga teevad. PALUN!!
To make things worse, Nesta didn\'t even handle the ball as he fell, his chest landed on the ball.
SOHK!!!
Tanel, räägi vel sellest, kuidas kohtunikud Interila liiga tevad. PALUN!!
Eino Itaalia kohtunike imelikud viled. Aga selleks ongi igasuguseid kiipe ja värke tarvis, et selliseid asju ei oleks.
Aga noh enne väravat ei olnud hoopis Interi fännid kohtunikuga rahul jällegi.
SOHK!!!
Tanel, räägi vel sellest, kuidas kohtunikud Interila liiga tevad. PALUN!!
Eino Itaalia kohtunike imelikud viled. Aga selleks ongi igasuguseid kiipe ja värke tarvis, et selliseid asju ei oleks.
Aga noh enne väravat ei olnud hoopis Interi fännid kohtunikuga rahul jällegi.
jah, nõuan kiipi nii mängijasse kui ka palli, ja kui need liiga lähestikku satuvad, siis käsi plahvatab
Kommentaar