Vastus teemale \'Milano Inter\'
Põhimõtteliselt on juba inter.it\'s mingi Sky Sportsile antud intervjuu üleval, kus Ronaldot mainitakse. Ja ka Gazzettas, mis asju päris välja ei mõtle. Gazzettale oli Moratti öelnud, et asjad sõltuvad osapooltest vms. Varem pole päris sellist jutu veel Moratti suust välja tulnud.
Algselt postitas Pealik
Alles mingi paar päeva tagasi võttis Moratti Adriano kohapealt sõna, ja seda heas mõttes. Jutu point oli lühikokkuvõttes selline, et Adriano ei lähe Interist kuhugi.
Algselt postitas Tanel
Säilitame kõik rahu. Mingi tõenäosusega võib täna või homme kukkuda teel Madridist Milanosse alla üks suur lennuk, milles istub terrorist nimega Ronaldo. Ma ei tea, kas on väljamõeldis või mitte, aga mingi ajaleht väljendas Moratti sõnu, et Adriano-Ronaldo swap deal on tegemises. Ma usun, et väljamõeldiseks see jääbki, aga kui see juhtuks, siis jah, \"Müü see klubi maha ja kao kuskile Aasia vihmametsa.\"
Säilitame kõik rahu. Mingi tõenäosusega võib täna või homme kukkuda teel Madridist Milanosse alla üks suur lennuk, milles istub terrorist nimega Ronaldo. Ma ei tea, kas on väljamõeldis või mitte, aga mingi ajaleht väljendas Moratti sõnu, et Adriano-Ronaldo swap deal on tegemises. Ma usun, et väljamõeldiseks see jääbki, aga kui see juhtuks, siis jah, \"Müü see klubi maha ja kao kuskile Aasia vihmametsa.\"
Kommentaar