Algselt postitas Jr
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Meil ei pruugi olla niipalju brasiillasi kui Milanil, kuid ka meie oskame sambat ja Brasiilia "iluvuti". Maxwelli värav oli lihtsalt fantast!
Hargivahelt läbi (1 mees alistatud), paar sammu jooksu, sööt Crespole, seinaga tagasi (2 mees alistatud), siis palliga kiirelt kolmest mehest veel mööda (3,4,5 mees alistatud) ja siis kõrgelt tahanurka lati alla (6 mees alistatud). Ehk siis pool Parmat sai umbes viieteist sekundiga lolliks tehtud.
Adriano näitas teise värava eel ka oskusi ning kui ma ei eksi sai kahest mehest mööda ning oleks võinud ka ise lüüa, kuid valis kindlama tee.
Hiljem tabas Adri veel lati ning võimalusi oli veel, ja kuhjaga. Toldo tegi teisel pool samuti paar supertõrjet ning Materazzi on ikka veel omaette maailmast teiste Itaalia kaitsjatega võrreldes. Kahjuks järjekordsele ülepealöögile sai Bucci näpud vahele.
Forza Inter! 21 punkti sajani, kuus punkti tohib maksimum kaotada.sigpic
Kommentaar
-
Lühikesed väravaklipid (Sky)-
http://youtube.com/watch?v=N9PhJBsegAI <- Maxwell (PÕRGUKUUM!) (olukorra algus puudu)
http://youtube.com/watch?v=lRTb2oQVMp8 <- Crespo (KUUM!)sigpic
Kommentaar
-
Väga head väravad, aga pean nentima, et seda ahvivaimustust lugedes ootasin midagi enamat. 6 meest võis Maxwell alistada küll teatud kriteeriumite järgi, kuid asi oli Amantino Mancini(siin Interi teemas peab vist igaks petteks täpsustama) Lyoni vastu löödud kollist kaugel.
Kommentaar
-
Eks esialgne vaimustus on pea alati suurem (väravat kirjeldasin esimeste emotsioonidega, ilma kordust peale mängu nägemata).
Aga Maxwelli koll on siiski vägev, eriti see kuidas pall nagu liimitud ta jalgepeal püsis kui ta mitme mehe vahelt läbi purjetas. Maxwell koondisesse, Dunga! Mees on viimasel ajal väga heas vormis, minu kurvastuseks on Grosso ikka selgelt üle mänginud. Grosso on selline nö. hall mängija, kes midagi valesti ei tee, aga ega ka mingit lisa ei paku enamjaolt aga Maxwell paistab igal korral eredalt silma millegagi. Mõnikord siiski pakkub ka hea esituse sisse prohmakaid, mille järel päris mitu juuksekarva kaotsi läheb, kuid mida aeg edasi on läinud seda paremaks ta on muutunud.sigpic
Kommentaar
-
Ise nägin ainult teist poolaega, mis tavaliselt Interil ka alati parem on olnud võrreldes esimesega. Samuti ka eile. Maxwelli koll oli super ja samuti ka Crespo oma, kahju et Adriano oma latti lendas. Eurospordi "team of the week"- is on seekord välja toodud 2 meie meest, Maxwell ja Adriano.“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
100 punkti sellise igava esitusega järgnevates mängudes on küll unelm, rääkimata Roma vastu tiitli kindlustamisest ülejärgmisel kolmapäeval. Ma võib-olla liialdan, aga senistest Serie A mängudest kõige hullem esitus sel hooajal. Ibrahimovici, Stankovici, Vieira, Maxwelli, Materazzi puudumine on küll hoop, aga pink peaks ometi Regginast peajagu üle olema. Selle asemel käis mingi mõttetu palliveeretamine ümber kasti ning siis Adriano, Figo vms üritas kuskilt läbi pugeda ja loomulikult kaotas palli. Standardolukordade realiseerimine oli ka ikka allapoole igasugust arvestust, vähemalt kümme korda saime värava alla mängida seisva palli, mitte ühtegi korda ei tekitatud ohtu. Adriano hättrikk, mis ma naljatades Saarlasele lubasin, oli 100 kg kaugusel. Cruz - Adriano ei saa samal väljakul mängida kahjuks.sigpic
Kommentaar
-
Teist nädalat järjest peab mingit haledat esitust vaatama. Esmiesel ja viimasel minutil koll sisse lasta näitab meeskonna hetke seisu. Kõigil on see vana-Interlik "asi on peaaegu tehtud, võib lõdvemaks ennast lasta". Ise räägivad oma sajast punktist ja kaotuseta hooaja lõpetamisest, kuid kui meie vastased üle poole väljaku jõudes iga kord midagi ohtliku tekitavad, siis on Romal veel võimalus tiitel võita. Ma täiesti huvipärast siin mõtlen, mitu set-piece veel läheb vaja, et värav lüüa. Hetkel oleme oma kümme tüki raisanud juba. No Ibra = No Inter. Mancini on loll, kui Ibra teisel poolajal vahetusest ei sekku!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas MaRtin_12 Vaata postitustTulemas on hooaja esimene kaotus ..
Kahju muidugi
Ikkagi peaks minu kiire arvutuse kohaselt olema võimalus kolmapäeval tiitel võita. Aga pea on väsinud.
Oleks pidanud selle mängu võitma, aga mis teha kui tänase kaitsega (eriti Maiconiga) esimesel poolajal rünnakuid peatada oli sama võimalik, kui sõelaga vett koguda.
Võimalusi oli palju, eriti set-piece millest ühtegi siis ära ei kasutatud! Ainuüksi kornereid oli kümme juba, rääkimata mitmest veast kastilähedal. Ütleks kokku, et oma 15-20 vahele jäi see number. Tõsiselt hale.
Roma vastu siis Stankovici ja Ibra'ga algkoosseisus peaks asjad ära ajama. Täna tulid mõlemad teisel poolajal mängu.
Grosso oli juba vana tuttav mees täna üle pika aja.
Minu stream jooksis lõpus musta pildiga ning ei näinud Cruzi lugemata jäänud väravat, mis väga suluseisu piiripeal oli jutude kohaselt. Olevat ilus koll olnud. Cruzil jäi enne ka suluseisu tõttu üks värav lugemata, seal tõesti oli ka see.sigpic
Kommentaar
-
Aga jääb siis kolmapäeva ootama. Roma tuleb ja kaotab...loodetavasti. Täna läks napilt. Uskuge või mitte aga Inter ei kaota see aasta ühtegi SerieA kohtumist.
"The Scudetto is three points away as Inter stormed back from two goals down to hold Palermo 2-2 at the Giuseppe Meazza. " Inter.it
Kommentaar
-
Inter väravad (Traffic Youtube's väike, peaks kähku minema üles)
Julio Cruz 1-2
Adriano 2-2sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar