320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nagu ma mainisin, Pasqual oleks super vasakule ning Bonera oli eelmisel hooajal Milani eest piisavalt hea, et koondisesse saada ning mees suudab väga hästi paremat äärt katta. Või siis ka Chiellini ning Pasqual vasakkaitsjatena, Oddo ja Zambrotta paremal. Nagu MMil ainult et Chiellini ning Pasqual asendavad Zaccardot ja Grossot. Isiklikult nagu erilist huvi ei paku. Aga vähemalt on nüüd põhjus, miks Viasatilt Prantsuse liigat vaadata.
    sigpic

    Kommentaar


      Kusjuures võib Jimenez nüüd Interiga ühineda, kuna Delio Rossi pole teda pre-seasoniks meeskonda arvanud. Vahepeal liikusid juba mingid jutud ju, nagu liituks Jimenez Interiga.

      Kommentaar


        Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
        Kusjuures võib Jimenez nüüd Interiga ühineda, kuna Delio Rossi pole teda pre-seasoniks meeskonda arvanud. Vahepeal liikusid juba mingid jutud ju, nagu liituks Jimenez Interiga.
        Jimenezi probleem on see, et ta on senimaani ka seotud Serie C-s palliva Ternanaga, kes talle väljaostuklausli väärtusega rohkem kui 10 miljonit Eurot suutnud sebida, mistõttu ei saa ühelgi meeskonnal tema endale saamine kerge olema kuna eks Laziogi tahaks neile kuuluva 50% eest mõne kopika saada.
        Ma ei tea täpselt milles point, aga hoolimata sellest, et ta eelmisel hooajal Fiorentina eest 19 korda mängis (ja üsnagi korralikult), otsustasid Viola bossid üsna kergelt oma poolest Ternana kasuks loobuda. Eks seal ka võibolla mingi kala kuskil sees oli.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

        Kommentaar


          Minu teada ju Jimenez ei tahtnud Serie B'sse minna ning sellepärast ei ostetud teda.
          sigpic

          Kommentaar


            Adriano olla pre-seasoniks supervormis olnud Corriere dello Sport andmetel.

            Samal ajal Materazzi kinnitas, et klubi tahab Meistrite Liigat võita Gazzettale, kui maailmameistri karikaga midagi tehti mingil Gazzetta orgunnitud üritusel. Igatahes Marco tegi ka pildi koos karika ja kahe Interi legendi Beppe Bergomi ning Altobelliga.

            Rivas on kõikide allikate alusel meile ostetud. Kuid hetkel tundub, et on tegu jällegi sellise asjaga nagu Maxwelli ning Cesari puhul, et poiss saadetakse kuskile Serie A klubisse laenule, sest ametlik sait pole ainsana kinnitanud asju. Või oodatakse Veroni nagu meedia spekuleerib. Kurat oli vaja omal ajal mängijatel oma passe võltsida, et nüüd polegi võimalik saada õiget passi, sest Veron mängis ja elas väga pikalt Itaalias. Ma ei tea küll millal ta Sampdoriasse läks, kuid oma 7-8 aastat on ta kindlasti Itaalias veetnud ning poleks jama olnud, saanuks ta ilusti nagu Amauri passi.
            sigpic

            Kommentaar


              Lahedalt läheme me küll Meistrite Liigat jahtima. Oma kuuenda ründaja eest olime nõus 8 miljonit naela maksma, aga Christian Chivu eest, kes on viimase viie aasta üks maailma parimaid kaitsjat, ei maksa me rohkem kui seitse miljonit. Chivu siis hetkel ei tule.

              Järgmine hooaeg kõikide eelduste järgi selline kaitseliin läheb Meistrite Liigat võitma

              Maicon - Materazzi - Cordoba - Maxwell

              Kindel finaalikoht, deem it.

              Branca & Oriali = geeniused, jätkuvalt.
              sigpic

              Kommentaar


                Ja mis sellel kaitseliinil viga? Ei ole sel Cordobal häda midagi, on hea kaitsja, kord keerab **** teine kord on jälle maailmaklass, kõik nad on sellised. Samueli oleks lootnud rohkem näha.

                J.Zanetti - Cordoba - Materazzi - Maicon
                ...

                Kommentaar


                  Ma usun ka, et pigem jääb Interil Meistri Liigas puudu ühest heast peatreenerist, kui kaitseliinist.

                  Kommentaar


                    Goal.com-i andmetel on sõlmitud laenuleping Lazio Luis Antonio Jimenez-iga, võimalusega hooaja lõpus ta ka ära osta 11 miljoni euro eest.
                    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

                    Kommentaar


                      äkki jääb puudu ka õnnest? Tugevalt meeskonna on tunduvalt raskem võita Cl-i kui koduliigat just sellepärast, et üks halb mäng võib tähendada väljalangemist. Seevastu pisuta nõrgematel meeskondadel (näiteks Liverpool, Arsenal, Roma) on jällegi prakriliselt võimatu võita koduliigat praeguse seisuga

                      Kommentaar


                        Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitust
                        Ja mis sellel kaitseliinil viga? Ei ole sel Cordobal häda midagi, on hea kaitsja, kord keerab **** teine kord on jälle maailmaklass, kõik nad on sellised. Samueli oleks lootnud rohkem näha.

                        J.Zanetti - Cordoba - Materazzi - Maicon
                        No Maicon ei oska kaitses peale positsioonivaliku muud midagi teha. Palli ta ära ei võta, mida äärekaitse aegajalt võiks ikkagi teha. Rääkimata sellest, et temast jääb alatihti tühi auk.

                        Millal sa viimati Cordoba't nägi. Sinu kirjeldusele vastas ta mõne aasta eest. Nüüd on viga vea otsas, kiirust pole ka ollagi enam, mis tema vigase positsioonivaliku parandaks.

                        Hetkel on Cordoba pika puuga meie paremuselt neljas kaitsja. Samuel ja Materazzi on parimad, kuid Mancini seda ei näe ning kiirusest jääb ka kõvasti vajaka nende kahega. Vahevariant on Burdisso, kes eelmisel hooajal suure arenguhüppe tegi ning Interi kaitseliinis ka põhimeheks tõusis mingitel põhjustel. Loodetavasti ta ka jätkab põhimehena. Siis saab veel ilma kaitseoskuseta äärekaitsjata hakkama.

                        Lisaks sellele on suhteliselt kindel, et JZ ei mängi ääres, ja kindlasti mitte paremas ääres. Maicon on paremkaitses palju kasulikum kui JZ, vaatamata puudulikele kaitseoskustele. Hetkel peaks vasakul alustama Maxwell, kes samuti kaitsta ei oska, pigem on tegu üldse rohkem poolkaitsjaga või inglisekeelse väljendina "wing-back"iga.

                        SoccerWorld, väliselt peaks tõesti tegu väga normaalse kaitseliiniga olema, kuid vaata meie tulemusi Roma (päris mitu korda), Chievo, Palermo, Lazio, Valencia (kodus), Milani esimene mängu ja päris mitme teise võistkonna vastu ja ütle seda. Fakt on see, et sel kaitseliinil mis meil tavaliselt mängib pole absoluutselt mingit painduvust ning vähegi paremate ründemängijate vastu hakkama ei saada. Kui mäng läheb madalaks, siis on häda kui suur neil meestel ning ainult Vieira, Cambiasso ja Materazzi üksi pidid tihtipeale kastaneid tulest tooma kaitsjate jaoks.

                        Teine fakt on see, et ilma Vieira ja Cambiasso mõlemata ei suuda see tiim absoluutselt mängida normaalselt tugevamate vastu, kui just Zlatan ja paar muud mängijat oma taset natuke ei tõsta.

                        Jimenez ei saa meile laenule tulla Laziost, sest Lazio ei oma tema mängijaõiguseid vaid seda teeb Ternana.
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Zebina:"Nedved rejected Inter"

                          JUMAL TÄNATUD!

                          Kommentaar


                            Ibra ütles intervjuus Gazzettaga, et Inter saaks Chivuga koos maailma parimaks klubiks. Ehk suudab Ibra Morattit ja co.'d pisut rohkem raha pakkuma veenda?
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                              Ibra ütles intervjuus Gazzettaga, et Inter saaks Chivuga koos maailma parimaks klubiks.
                              Haahaahaahaahaahaahaahaahaahaa Ibra made my day.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                                Haahaahaahaahaahaahaahaahaahaa Ibra made my day.
                                Ikka otsite seda ründajat?

                                Eelmine aasta IBRA!

                                See aasta Suazzoooooooooo hohoho!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X