Aga eks tõesti näeme. Ma nagu ei mäleta muidugi, et Morinho oleks Chelsea CL finaali lähedale toonud, kuigi omas kõiki võimalusi selleks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
OK ok OK Morinh on siis imemees, et käige need millid välja ja Scudettod, Nacionaled ja CL tiitlid on 100% olemas. Tundub et on tulemas väga igav hooag nii Itaalias, kui ka euroopas. Ma siis jälgin Uefa Cupi, seal Interit pole.
Tanel oli ka see mees, kes ootas et Adriano päästaks Interi hooaja 2. poole
Tõesti mul kade meel, et Interil selline võimsa nimega treener, kuid kindlast edust pole mõtet kekata kuni pole midagi. Olen endiselt Roberto Mancini austaja ja loodan, et mees saab peagi mõne suurema klubi ohjad enda kanda.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustOK ok OK Morinh on siis imemees, et käige need millid välja ja Scudettod, Nacionaled ja CL tiitlid on 100% olemas. Tundub et on tulemas väga igav hooag nii Itaalias, kui ka euroopas. .olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustTSO intervjuud kuskilt näha ka saab?Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustIntervjuud pole näinud, aga väga tore on vaadata, kuidas kurjad Milani ja Juventuse fännid erinevates foorumites, kommentaarides jne nutavad ja Mourinho ego järsku sõimama hakkasid kui too Interisse läks. Nagu näha ollakse juba alla antud järgmise hooaja suhtes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustJee rait. Mõned siiski naeravad selle üle, kuidas spetsiaalüks mehi maha kriipsutama hakkab. Vaesed Interi fännid joovastusest nõustuvad suure messiasega, sest tema ju teab. Hooaja lõpus võib aga selguda, et ei tea ta midagi.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSeni on ta mahakriipsutamised olnud just need, mida ma ammu olen näha tahtnud - Crespo, Suazo, Maniche, Cesar... Adriano, Burdisso ja Stankovici jäämine on 50-50, iseenesest võiks jääda, aga vaevalt, et nende lahkumine suur kaotus oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas uuuu Vaata postitustMM?=Magus Maius?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar