Algselt postitas Angelo Nerazzurro
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustNo siiski ei.
Aga võiksin tunnistada oli raske otsustada.
Mis oli kindlasti kollane, oli Dinho kukkumine. Uskumatu Rizzoli lihtsalt rääkis talle.
Mis me üldse räägime 6 kohtunikut panna fair play kaitsma, ja kui üks kohtunik selgelt vaatada, õige karistus ei anna???? Ei tea...
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSee Ronaldinho penaltinõudmine avapoolajal oli minulegi naljakas. Igast nurgast oli näha, et Stankovic või kes iganes seal ka polnud, teda absoluutselt ei puutunud.
Ja Gattuso viga Eto´o vastu oli punane, selge võimalus rikkunud.
Kommentaar
-
Vabandage aga Etoo suht daivis.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustVabandage aga Etoo suht daivis.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustVabandage aga Etoo suht daivis.
Ja suurepärane, et suur egomaniakk Ibra lahkus..tahaks väga näha, et Pedro tal mänguaja röövib ja siis on üks suur ja nutt hala, et "tahan Madriiidi...ääääää.." hetkel teamwork on kordades parem kohe ja Sneijder pole veel 100%kohanenud, varsti hakkab hollandlane ka lammutama..Maicon ja Milito võrdselt mängu parimad!!!Mou XI oli võimas ja Inter läheb veel paremaks..FORZAAAAAA INTER!!!
Kommentaar
-
No Huntelaar tundus suht tip-top.. aga kahekesi Patoga nad ka kõike ei suuda teha see hooaeg ilmselgelt.
Interi koha pealt... kui Cambiasso tagasi tuleb, saab ikka eriti huvitav olema. Lõpuks ometi on Interit vaadates 100% selline tunne, et tiimist võib ka Meistrite Liigas asja saada. Algus läks eile üsna kehvalt, aga kui mehed pärast 20'nd minutit mängu käima said läks asi päris ilusaks ikka, arvestades, et koosseisus oli 5 uut mängijat, kellest üks oli tiimiga pmst mängueelse trenni ainult kaasa teinud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustpakkus Militole.
Õnnelikult, 3 ekstrapunktit mulle Fantacalcios (Fantasy Football)
Ma arvan et järgmine lööb Eto'o ja siis Milito, Eto'o etc etc.
Gazzetta dello Sport andsis 8 Militole ka.
MOTM!
30 P JULIO CESAR 6 - - - - - - - - -
99 D CHIVU Ammonito 6 - - - - - - - - -
146 D LUCIO 6,5 - - - - - - - - -
148 D MAICON 7,5 1 - - - - - - - -
193 D SAMUEL Ammonito 6 - - - - - - - - -
356 C MUNTARI Sostituto 6 - - - - - - - - -
400 C STANKOVIC 7 1 - - - - - - - -
404 C THIAGO MOTTA Sostituito 7,5 1 - - - - - - 1 -
412 C VIEIRA Sostituto sv - - - - - - - - -
418 C ZANETTI J. 7 - - - - - - - - -
593 C SNEIJDER Sostituito 7 - - - - - - - - -
426 A BALOTELLI Sostituto sv - - - - - - - - -
488 A MILITO Sostituito 8 - 1 - - - - - - -
454 A ETO'O 7 - - - - - - - - -
582 ALL MOURINHO 7,5 - - - -
Kommentaar
-
-
Ärge valesti aru saage, ma lihtsalt vihjasin, et Etoo kukkus kergelt. See ei muuda Interi esitlust minu silmis - arvan, et kui inter nii jätkab ei saa keegi tema vastu ka sel aastal.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar