Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
0:1 taga... samas on mingi viimased 20 minutit lõpuks ometi näidatud mängu, millega võib euroopas midagi ära teha... aga kui täna punkte ei tule siis pole sellest enam mingit kasu ma arvan ja see jääb järgmist hooaega ootama
Tanel says (23:25):
ah tra siit ei tule jälle midagi... bye bye europe
Kasper says (23:25):
kümme mintsa, kaks väravat, inter tabeliliider
Kasper says (23:27):
näed tillipea
Tanel says (23:27):
dioegoooooooo
Kasper says (23:30):
mis ma ütlesin
Kasper says (23:31):
ime türa
Tanel says (23:31):
jpeidia
sneijder on äss milito ka
kurat ma olen selgeltnägija mitte sa
No millest me räägime... Ma olen parem selgeltnägija, kui Tanel!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Eto'ol oleks juba 80-daks minutiks pidanud hattrick kotis olema, aga endise Mourinho fanboyna oli väga meeldiv vaadata kuidas lõpuks võit (teenitud) kätte saadi.
Tanel says (23:25):
ah tra siit ei tule jälle midagi... bye bye europe
Kasper says (23:25):
kümme mintsa, kaks väravat, inter tabeliliider
Kasper says (23:27):
näed tillipea
Tanel says (23:27):
dioegoooooooo
Kasper says (23:30):
mis ma ütlesin
ime türa
jpeidia
sneijder on äss milito ka
kurat ma olen selgeltnägija mitte sa
No millest me räägime... Ma olen parem selgeltnägija, kui Tanel!
Ma jinxisin!!!
Esimene korralik mäng üle pika aja. Lõpuks ometi midagi positiivset, jätkake nüüd niimoodi mehed, nii tulebki Euroopas mängida!
Ja Sneijder ja Milito viimastel minutitel olid magic. Kogu tiim oli tase täna pärast esimest poolt tundi.
Nendes kahes mängus mis ma Interit olen Euroopas näinud, on Balotelli ikka väga sitt. Täna ta peale paari pette midagi asjalikku korda ei saatnudki. Kaotas palle ja ei rabelenud eriti.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Ei tea kas niimoodi kuidagi võita ei saaks, et ma oma viimaseid juukseid välja ei kisuks? Teist poolaega oli isegi suurem piin vaadata, sest kindlaid väravaid ei suudetud ära lüüa aga vähemalt lõpuks võeti äärmiselt vajalikud 3 punkti!
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar