50ndates pealtvaataja sai t2na SanSirol ataki ja suri..Kurb lopp ilusale m2ngule..R.I.P
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustOotan ka põnevusega Morinho arvamust toimunust :d
Ma täitsa ootan, mis nüüd selle ülbe hollandlasega ette võetakse. Kohtunikud on küll üsna tihti jobud, aga mingi faking austus võiks ikka olla ja sellised liigutused peavad küll mängust eemale jäämaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa täitsa ootan, mis nüüd selle ülbe hollandlasega ette võetakse. Kohtunikud on küll üsna tihti jobud, aga mingi faking austus võiks ikka olla ja sellised liigutused peavad küll mängust eemale jäämaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustTalle tüüpiline ajuhaige ila stiilis kõik on meie vastu, aga oleksime ka 7 mehega väljakul võitnud
Ma täitsa ootan, mis nüüd selle ülbe hollandlasega ette võetakse. Kohtunikud on küll üsna tihti jobud, aga mingi faking austus võiks ikka olla ja sellised liigutused peavad küll mängust eemale jäämasigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustblablablaFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNahhui sellises mängus on pinged niigi üleval. Kohtunik oleks võinud kollast kaarti näidata ja aru saada. Rääkimata sellest, et ta esialgne otsus oli üldse väga puusse pandud. Ja mida vittu on Sneijder teinud, et ta ülbe hollandlane on? Vale teema selliste ilaste kommentaaride jaoks.
Kui mingid teatud mehed jätkavad sarkastiliste aplauside tegemist ja/või näkku mölisemist kohtunike suunas, siis minu arvates võiks sellised imbetsillid bännida terveks hooajaks, sest see ei ole normaalne jalgpall, kui mingid pooletoobised antsud omast arust kõvemad mehed on kui kohtunikud ja leiavad, et neil õigust käituda kuidas tahes
Selle koha pealt peab olema nulltolerants!!!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMida kuradit on seal aru saada? Mõistan väga hästi, et te minu üle naerate ja karistan teid enda lohutuseks kollasega?
Kui mingid teatud mehed jätkavad sarkastiliste aplauside tegemist ja/või näkku mölisemist kohtunike suunas, siis minu arvates võiks sellised imbetsillid bännida terveks hooajaks, sest see ei ole normaalne jalgpall, kui mingid pooletoobised antsud omast arust kõvemad mehed on kui kohtunikud ja leiavad, et neil õigust käituda kuidas tahes
Selle koha pealt peab olema nulltolerants!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustOlgugi, et ma su jutuga Jr nõus olen siis on see ilmselgelt mitte-gentelmenilik käitumine mida sneijder tegi, ning varemgi karistatud mängijaid sellise nalja eest..Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar