Algselt postitas Kaspy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
-
Algselt postitas count Vaata postitustPaluks mitte rääkida Interist ja Itaalia jalgpallist ühes lauses-tekstis-jutukeses. Inter on sama Itaalia kui Narva Trans Eesti... Ma ausalt ei tea ühtegi Interi meest kes isegi konkureeriks Itaalia koondissesse MMil, neid lihtsalt pole olemas. Aga seda peaksite te isegi teadma. BTW, I LOVE MUNTARI
Koondisekoha pealt pidasin silmas aga eelkõige seda, et enamus koondisest mängib sealses liigas, seetõttu kannatab ka nende mängijate tase võrreldes näiteks Inglismaa või Hispaaniaga, kus klubid on ka Euroopas vägagi konkurentsivõimelised.
Kommentaar
-
No seda nüüd küll vaja polnud.....Tundub, et Sinisa on vaikselt küpseks saamas ennem, kui ta koju tagasi pöördub.....lapsed tal juba mängivad Lazio katuse all.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustKui palju inglasi või hispaanlasi mängib enda mõistes välismaal? Selle arvelt Itaalia jalgpalli tase ei kannata, põhjust tuleb mujalt otsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustMa ei viitsi enam off topicut lasta aga seletan sulle siis ära. Itaallased, kes hakkavad MM finaalturniiril koondisse kuuluma, mängivad enamuses koduliigas aga Itaalia meeskonnad pole võrreldes näiteks Hispaania või Inglismaa meeskondadega just ühel pulgal hetkel,. Seevastu enamus hispaania ja inglismaa koondislasi tuleb just oma koduliigast. Got it?
Kommentaar
-
Huvitav, mis see Inter siis täna teeb. Mul on see huvi muidugi seotud nädalavahetusele mõteldes, sest minek Palermosse ja piletid Palermo-Interile praeguseks olemas ka. Peaks ju top clash olema, aga mõlemad satsid on saanud kaotused eelmine nädalavahetus ja see teeb asja eriti keeruliseks psühholoogiliselt - kaks red cardi pluss penalti mäng tundub tulema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustHuvitav, mis see Inter siis täna teeb. Mul on see huvi muidugi seotud nädalavahetusele mõteldes, sest minek Palermosse ja piletid Palermo-Interile praeguseks olemas ka. Peaks ju top clash olema, aga mõlemad satsid on saanud kaotused eelmine nädalavahetus ja see teeb asja eriti keeruliseks psühholoogiliselt - kaks red cardi pluss penalti mäng tundub tulema.
Kommentaar
-
Ma olen miskipärast üsna veendunud, et Palermost me võidu võtame. a) ajalugu on hea... b) motivatsiooni (enesekindlust kui peaks ka edasi pääsema) peaks pärast Chelsea mängu kindlasti olema kõvasti... c) Mou on tagasi platsiääres
aga tänasele mängule vaatan vastu optimismiga, mida pole juba aastaid tundnud Interi mängu eel. Samas see toidab veel enam minus peituvad pessimismi. Tunne on, et siit võib ära tulla, aga vaadates mineviku suuri mänge Euroopas on hirm nahas.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar