Võimas esitus, edu teile finaalis! Mourinho on kunn, ma ei saa aru, mida see Valdes seal lõpus keksis
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas ArtetaBla, bla, blaah...
Barca oli ikka sitt. Väga sitt.
Interi edasijõudmisi kartsin juba peale grupiturniiri viimast mängu, kui mainisin, kuidas nad soovitud tulemuse läbi suruvad. Ei tahtnud suure suuga ennustada, aga sama asi oli mõtteis, kui Maskile ütlesin, et 2007 mängis ka ainult üks Itaalia tiim Euroopas arvestatavalt. Õnnitlused ja FORZA BAYERN!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustStatistika on muidugi vägev.
söödud: Barca 555 vs Inter 67
pealelöögid: Barca 15 vs Inter 1sigpic
Kommentaar
-
pealelöögid: Barca 15 vs Inter 1
Võisid seal üle 500 korra ja 15 korda sööta ja peale küll lüüa, aga kasu sellest ikkagi polnud, tugevamad jäid seekord peale ja nii see lihtsalt on .. 10 mehega ja mitte ühegi ründajata polnud plaaniski palliga üle keskjoone jõuda....
Kommentaar
-
veel statistikat
pealelöögid: Barca 15 vs Inter 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustVäravad: Barca 2 vs Inter 3Little things worry little minds.
Carlo Ancelotti, 2009
Kommentaar
-
Statistika ei võida mänge. barca oleks võinud teha 1000 söötu ka seal kastist 20 meetri kaugusel , aga kui isegi ühtegi korraliku pealelööki ei tulnud, sisi suht mõttetu selle statistkaga siin möllata. pallivaldamine oli ju Interil vapsee 20% , vinguge siis selel kallal kui tõesti tahate, aga ka see ei näita midagi. Edasi läks Inter.
Ainuke küsimus mida ma küsiks, jalgpallivõhik nagu ma olen, et misk barca treener Ibra välja võttis? ainuke mees kes oleks saanud vähegi nende peaapallide pärast seal kastis võidelda? Aasta pang 2010!
BAYERRRRRNNNNN!!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
lugesin siin foorumi postitusi ja enamus Barca fänne ei hakka mingeid süüdistusi ja paska pilduma. väga suur respekt.
Siis tuleb mingi Arteta ja ajab sellist eriti lamedat paska, mis on teatud inglise klubide toetajatele kombeks siin soccernetis teha.
Mängust niipalju, et kenasti hoidis Inter end kaitses, mis neil muud üle käi. Kümnekesi jäid ja teadsid, et Barca suudab ära lüüa nii. Mingi anti-jalgpalli mängimine see küll nüüd polnud. Barca proovis ja tegi, aga Inter oli see aasta parem.
Finaal tuleb põnev.
Edu kõigile ja pasaloopijad taguge pihku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar