Algselt postitas synapse
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
see on "geniaalne taktika" kui väravavahid kollaseid saavad venitamise eest ja palle loobitakse mitu tükki platsile. Taktika my a**
kaitsemäng kaitsemänguks, aga tra,krt mängigu, mitte ärgu huiaku.
Õnneks keskeurooplased sellisest puust ei ole. Aga lahinguväljal näeme, raisk!MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustsee on "geniaalne taktika" kui väravavahid kollaseid saavad venitamise eest ja palle loobitakse mitu tükki platsile. Taktika my a**
kaitsemäng kaitsemänguks, aga tra,krt mängigu, mitte ärgu huiaku.
Õnneks keskeurooplased sellisest puust ei ole. Aga lahinguväljal näeme, raisk!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustkaitsemäng kaitsemänguks, aga tra,krt mängigu, mitte ärgu huiaku.
Kommentaar
-
te vaesed pimesilmsed interistad ei taha siiani sellest aru saada, et see, kui ma interit ei salli, ei tähenda, et ma pean barcat armastama. aga teil koolipoistel käib selline loogika ilmselgelt üle jõu... rohkem ei tahagi midagi öelda.
aa seda küll, et ma olen ikkagi veendunud, et pea ükski keskeuroopa tiim ei oleks läinud 3-1 eduseisust ka 10'kesi värava ette pedereerima. nende omad fännid oleks nad ilmselgelt ära söönud. aga see ei ole muidugi keiss fc aafrika puhul.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
oot. Inter mängis siis sitalt? Või ei mänginud nii nagu Teised tiimid mängivad? Või mis mure südames peidus on? Ei kõksitud palliga piisavalt?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas denisss Vaata postitustte vaesed pimesilmsed interistad ei taha siiani sellest aru saada, et see, kui ma interit ei salli, ei tähenda, et ma pean barcat armastama. aga teil koolipoistel käib selline loogika ilmselgelt üle jõu... rohkem ei tahagi midagi öelda.
aa seda küll, et ma olen ikkagi veendunud, et pea ükski keskeuroopa tiim ei oleks läinud 3-1 eduseisust ka 10'kesi värava ette pedereerima. nende omad fännid oleks nad ilmselgelt ära söönud. aga see ei ole muidugi keiss fc aafrika puhul.
Ps:Kui oleks vähem pohmakas, siis oleks otsind mingi facepalmi pildi selle debiilsuse peale.
Ciao!!Suhkruhaige
Kommentaar
-
Kuramus küll, Romalt võõrsil võit ja ma ei usu, et nad enam punkte kaotavad. Samas ma pole üldse kindel, kas me mängijad igale mängule õige suhtumisega vastu suudavad minna. Lootsin, et Parma pigistab täna selle viigi välja, siis saab Lazio vastu rahulikumalt mängima minna ja ehk juba järgmisel nädalavahetusel tiitel kindlustada, aga kahjuks mitte... kuna meil üks mäng rohkem mängida, siis paneks praegu võimalused suht fifty-fifty.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustKuramus küll, Romalt võõrsil võit ja ma ei usu, et nad enam punkte kaotavad. Samas ma pole üldse kindel, kas me mängijad igale mängule õige suhtumisega vastu suudavad minna. Lootsin, et Parma pigistab täna selle viigi välja, siis saab Lazio vastu rahulikumalt mängima minna ja ehk juba järgmisel nädalavahetusel tiitel kindlustada, aga kahjuks mitte... kuna meil üks mäng rohkem mängida, siis paneks praegu võimalused suht fifty-fifty.
Atalanta ja Siena saavad päeval kotid ja Laziol pole õhtul millegi peale mängida.
Kommentaar
-
Täiesti hullud ikka need Interi fännid on. täielikud loomad.
Kui see vastab tõele, siis...
Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!
Hoian pöialt talle, et ta saaks võimalikult kiiresti sealt hullude seast minema...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunner Vaata postitustHoian pöialt Interile, et nad saaks võimalikult kiiresti selle hullu enda seast minema...
Balotelli vastu tunnevad huvi mitmed klubid, ka Arsenal ja Manchester City#Manchester United
#Juventus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar