Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tõsiseks löömaks läks ikka peale lõpuvilet nagu oodata oli, Muntari täiesti õigustatult kees üle lõpus ja midagi pidi nende tohmanitega ette võtma. Sööge sitta Tottiga eesotsas!
Tanel, tundub et sa peaksid jalgpallireeglitest midagi jagama. Mida tehakse kaitsjaga(Materazzi), kes tõmbab ründaja (Vucinic) kes on väravavhiga 1 vs 1 olukorda minemas, seljatagant väga jõhkralt maha??? Palun ausat vastust!
Teine mees oli kõrvalt jooksmas, aga väiksemale klubile oleks punane antud vast.
Totti lööb Mariole jalaga väga valusalt ja siis kui Balo on maas pikali , siis veel vastu pead!!Tõeline Roma kapten..Idiooodid!!Täismaja Olimpico ees situsid ennast täis ja see ongi nende palk täna..MITTE KUI MIDAGI 2009/2010 hooaja eest..
Inter 1/3!!! CL finaal, SCUDETTOO 2 mängu kaugusel..
Lõpp läks ikka korralikult putsi. Totti pärast on häbi.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Tore Tanel et sa mulle vastasid Materazzi punase kohta
Tottilt igat imeilus löök, kahju et Balotelli surma ei saanud , vastik värdjas sohilaps. Totti tegi täpselt seda mida ma temalt telepaatiliselt palusin, kuid sihtmärgiks oli väärastunud Thiago Motta...
Romalt võeti ära 2 Pennalt , esimese poolaja lõpus Toni vastu tehtud viga, mis oli 200% pennal. Romalt väga ilus söödumäng. Interilt üks väga ANTI jalgpalliline mäng.
Kui ma täna hommikul jälestasin Intert, siis peale tänast mängu... ei leia kohe seda sõnagi...kahju et Balotelli surma ei saanud, aga ju siis Tottil nõrgad jalad...
Kuradi daivivad wankerid...see oli lihtsalt kohutav kui jubedat jalgpalli saab mängida... kogu Inter tuleks maapealt pühkida, nende naised ja lapsed vägistada ja PUNKT!!!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Tore Tanel et sa mulle vastasid Materazzi punase kohta
Tottilt igat imeilus löök, kahju et Balotelli surma ei saanud , vastik värdjas sohilaps. Totti tegi täpselt seda mida ma temalt telepaatiliselt palusin, kuid sihtmärgiks oli väärastunud Thiago Motta...
Romalt võeti ära 2 Pennalt , esimese poolaja lõpus Toni vastu tehtud viga, mis oli 200% pennal. Romalt väga ilus söödumäng. Interilt üks väga ANTI jalgpalliline mäng.
Kui ma täna hommikul jälestasin Intert, siis peale tänast mängu... ei leia kohe seda sõnagi...kahju et Balotelli surma ei saanud, aga ju siis Tottil nõrgad jalad...
Kuradi daivivad wankerid...see oli lihtsalt kohutav kui jubedat jalgpalli saab mängida... kogu Inter tuleks maapealt pühkida, nende naised ja lapsed vägistada ja PUNKT!!!
sellise jutu peale tuleb tunne ,et sul on ikka väga suur puue !
Varem me naersime su üle aga nüüd on lausa kahju sust..Õnnetu rasvaste juustega hüljatud sõpradeta laps oled Countikene..
Mul on su emast kahju...a ei tegelt ei ole ka, loodan et ta vägistatkse Kopli parmude poolt ja siis ma sooviks sinuga reaalajas praegu kohtuda ja see mida tegi totti neegipoisile oleks ainult soojenduseks
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar