Kuigi olen oma kihlveo Interi peale pannud, pean mainima, et Jose'le kulub hädasti üks kaotus ära !
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Kuigi ajan siin igasugust jama ja mölisen on mul kurb vaadata, et eesti rubentuse fännidel on kaashääliku pikkustega endiselt komplikatsioone. Kas Calciopoli aegadel jäi kool pooleli?Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTann teeme diili. Sa ei tao vasta rinda pärast sellist tiitlivõtu ja me ei sõima sind pedeks?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustmis sel tiitlivõidul viga on?
Kommentaar
-
Hui, ega Romagi sai see hooaeg üsna mitu otsust ja Interile anti samapalju asju poolt kui vastu. Fakt on see, et oleks-poleks ei mängi rolli, sest tiim oleks siis totaalselt teistmoodi asjadele lähenenud ja kurat seda teab, mis tulemus siis oleks tulnud. Samamoodi nagu mõni andmata jäänud penalti võib üks väike antud või andmata jäänud viga muuta kogu mängu käiku.
Aga täna Madrid ja Forza Inter! Forza Zanetti 700! Forza Mou! Forza Il Principe! Forza Samuel! Forza Eto'o! Forza Lucio! Forza Cambiasso! Forza Sneijder! Forza Balo! Forza Pandev! Forza Deki! Forza Maicon! Forza Cesar! isegi Forza Sulley Muntari!
Ei suuda siiamaani uskuda, mis mängus Inter täna õhtul lõpuks ometi mängimas on. Ei oodanud absoluutselt hooaja alguses, et mul on 22. mail mäng mida vaadata.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustHui, ega Romagi sai see hooaeg üsna mitu otsust ja Interile anti samapalju asju poolt kui vastu. Fakt on see, et oleks-poleks ei mängi rolli, sest tiim oleks siis totaalselt teistmoodi asjadele lähenenud ja kurat seda teab, mis tulemus siis oleks tulnud. Samamoodi nagu mõni andmata jäänud penalti võib üks väike antud või andmata jäänud viga muuta kogu mängu käiku.
Aga täna Madrid ja Forza Inter! Forza Zanetti 700! Forza Mou! Forza Il Principe! Forza Eto'o! Forza Samuel! Forza Eto'o! Forza Lucio! Forza Cambiasso! Forza Sneijder! Forza Balo! Forza Pandev! Forza Deki! Forza Maicon! Forza Cesar! isegi Forza Sulley Muntari!
Ei suuda siiamaani uskuda, mis mängus Inter täna õhtul lõpuks ometi mängimas on. Ei oodanud absoluutselt hooaja alguses, et mul on 22. mail mäng mida vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustHui, ega Romagi sai see hooaeg üsna mitu otsust ja Interile anti samapalju asju poolt kui vastu. Fakt on see, et oleks-poleks ei mängi rolli, sest tiim oleks siis totaalselt teistmoodi asjadele lähenenud ja kurat seda teab, mis tulemus siis oleks tulnud. Samamoodi nagu mõni andmata jäänud penalti võib üks väike antud või andmata jäänud viga muuta kogu mängu käiku.
Ja kui sa juba ise väidad et Inter sai sama palju poolt, kui vastu siis mu esialgne väide, "kui kohtunike eksimused oleksid olnud olemata, siis oleks Roma mõistliku vahega esimene olnud", on sulatõsi ju. Aga nagu ma juba korduvalt öeldnud olen, siis minu hinnangul ei olnud see aasta süstemaatlist ärategemist nagu 2008 oli. Kohtunike eksimused olid pigem juhuslikud või 50-50 olukordade tõlgendamised, mis juhuslikud enamuses Roma kahjuks läksid.
Jah olete tugevam meeskond ja oleksite ilmselt Laziole ka turakat andnud isegi sis kui nad mänginud oleksid. Aga siiski leian, et mul on õigus teid kõiki perse saata kui te siin vasta rinda taote ja väidate et väärisite tiitlit meist rohkem.
Ja edu teile tänaseks õhtuks. Olen CL-is kõik mängud teie poolt olnud ja loodan et täna teete seda, mida teilt juba viimased 3-4 aastat oodatakse.
Kommentaar
-
Mina mäletan ühte kindlat suluseisust löödud väravat näiteks teil. Ma olen teie mänge näinud üsna ohtralt ja kasvõi Interi vastu see tine mäng, kus me sulust värava lõime jäi teie vastu näiteks penalti andmata esimese poolaja lõpus.
Inter oleks end nii või naa kokku võtnud ning mine tea, mida oleks Roma teinud, kui nad veidi kauem oleks surve all olnud. Aga vahet pole, oli mis oli, enam midagi ei muudeta. Ma oleks tunnistanud teid väärilise tiitlivõitjana kui te oleks võitnud ning mainisin seda hooaja lõpus üsna mitu korda nii, et võiks te meid ka väärilise võitjana tunnustada. Aga Serie A on midagi, mis mind täna väga ei huvita.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAga siiski leian, et mul on õigus teid kõiki perse saata kui te siin vasta rinda taote ja väidate et väärisite tiitlit meist rohkem.
Ei väida ma seda ega ka vastupidist. Läks nagu läks ja tiitel on Interil ja kõik...
Aga täna on tõesti mäng mida olen ka mina pikalt oodanud, liiga pikalt
Inglismaa meistri ja Hispaaania meistri alistamiste rea jätkuks sobiks vägagi ju ka Saksa meistri alistamine, aga eelkõige loodan ikka vägevat lahingut näha. õu jea!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Veidi hirmutav oli see mäng kuni väravani. Meestel oli veidi jalad värisemas ja enesekindlus polnud päris kõrge, aga väravaga tuli ära ja nüüd tunduvad asjad kindlamad. Aga teine poolaeg tuleb pikk-pikk.
Liiga palju ruumi antakse äärtel ära, Bayern pole päris Barca, kes üritab palli kasti sööta ja Robbenil ei saa kiirust küll üles lubada võtta ning tsenderduste puhul on Müller ja Olic väga ohtlikud.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar