Algselt postitas Tanel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitustSäilitan siiski optimismi, et võidame grupi. Twente kodus on üsna tugev ning Tottenham vastupidiselt võõrsil ei ole. Werderil on kahjuks väga masendav hooaeg ning kui nende koduliiga väravate vahe vaadata, siis peaks isegi igaltpoolt mööda lööv Inter kasvõi palliga neile väravasse jooksma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustja kui Cassano ka tuleks FREE TRANSFERIGA siis mu ML esimese ringi väljalangemismõtted kaoksid ka hetkega. Aga Beniteze ja tema high-defensive-line faktor jääks siiski üles, seda ei saa eitada..
Natuke pikaajalisemat projekti äkki ei sooviks
Isegi Prandelli ei viitsi selle mehega enam tegemist teha enne, kui suhtumine muutub. Kas te tõesti arvate, et sellega saaks hakkama Rafa?
See mees hakkab nutma, kui Cassano talle oma (üldjuhul üsna väära) arvamuse asjadest selgeks teeb.
Aga kui nii teise nurga alt võtta, siis oleks mul üsna hea meel, kui Moratti ta signiks. Tahaks lihtsalt tema nägu näha, kui igas mõttes üsna laiali vajunud tiim hooaja lõpus avastab, et äkki ei teeni CL kohtagi enam väljaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTundub, et aastate pikkune ootus on läbi saamas ja Itaalia andekaim Interi fännist jalgpallur saab alates jaanuarist sinimusta kanda.Algselt postitas Tanel Vaata postitustRääkimata sellest, et nüüd saab mehel ekstra motivatsioon olema, sest saab oma lemmiku särki kanda.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustCassano?
Natuke pikaajalisemat projekti äkki ei sooviks
Isegi Prandelli ei viitsi selle mehega enam tegemist teha enne, kui suhtumine muutub. Kas te tõesti arvate, et sellega saaks hakkama Rafa?
See mees hakkab nutma, kui Cassano talle oma (üldjuhul üsna väära) arvamuse asjadest selgeks teeb.
Aga kui nii teise nurga alt võtta, siis oleks mul üsna hea meel, kui Moratti ta signiks. Tahaks lihtsalt tema nägu näha, kui igas mõttes üsna laiali vajunud tiim hooaja lõpus avastab, et äkki ei teeni CL kohtagi enam välja
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitustEhk ilmselt keeraski nii kaua, kuni tal õnnestus Interiga ühineda Eks paistab mis saama hakkab, kui midagi ütlema hakkab, siis ilmselt on ta suvel läinud ka.
Veel parem diil oleks ju olnud närvihaige poisikese laenamine soodushinnaga Realist, aga kahjuks Serie A mõistes edukasse klubisse sisekliima lõhkujat ei palgatud :d
Nagu ma juba varem mainisin, siis oleks mul teatud lootustega tegelikult jube hea meel, kui ta ühineks. Lausa ootan seda juba koos Interi fännidegaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitust
Nagu ma juba varem mainisin, siis oleks mul teatud lootustega tegelikult jube hea meel, kui ta ühineks. Lausa ootan seda juba koos Interi fännidega
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar