See on ilmselgelt kõige debiilsem teemaarendus siin foorumis. Hullult on vaja hakata midagi tõestama ja protsessima.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee on ilmselgelt kõige debiilsem teemaarendus siin foorumis. Hullult on vaja hakata midagi tõestama ja protsessima.
Nii see tundubki hetkel olema...
Internetiseks käib täistuuridel, nagu vurrkanniratas lastemänguväljakul.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSellise mänguga küll mitte.
Eelmise aastal ML´s võitsime Kievis enam-vahem niimoodi.
Mul on hea meel, võidame.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSellise mänguga küll mitte.Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Jaanuaris toodud uued mängijad on minu meelest väga head. Ranocchial on mõnes olukorras vähe ebakindlust ja kiirus pole Tema trump just. Kuid positsiooni valik sellest normaalne.
Pazzini ja Kharja olid eilses mängus väga head. Pazzinil õnnestus muidugi eile kõik ja loodab,et vennal püssirohtu on ning suudab interil ees väravaid lüüa. Mulle väga meeldis ka Kharja mängu tulek. Mängis hästi kokku paremas ääres Maiconiga ja samuti eduriviga. Tõi keskväljale sellist teist hingamist. Väga hea võitleja ja samuti võttis mängu juhtimise enda kätte. Leonardo peaks mõtlema natukene enam,et keda põhikoosseisu panna jne.
Kahjux on kaitseliin viimasel ajal kuidagi väga läbisõitev. Palermo eesotsas Pastorega ikka seal meie omad väga üle mängisid. Ma ei teagi mida sellest arvata...Leonardo taktika kuidagi teine ka kui Mourinhol? Pole nii kaitsev?
Neljapäeval võõrsil Bari vastu näeb, mis muudatusi Leonardolt.
Võita on vaja!!!Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!
Kommentaar
-
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 14 Kharja; 22 Milito, 7 Pazzini, 9 Eto'o.
Subs: 21 Orlandoni, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho, 55 Nagatomo.
Matrix, palun ära seekord paska kokku keera eksole. Väga ründav. Vaatame siis mida Milito-Pazzo-Eto'o teevad. Pink ka tugev, hea Sneidjer-Cuchu kohe võtta kui midagi ei peaks meeldima v väga raskeks läheb.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar