Algselt postitas count
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTasuta lõunaid ei ole pandev oli ikka kahvatu peer...aga tasuta mängija eest mängis hästi.
Ei uskunud et rube võidab....tõesti ei uskunud.
ilan 52
napoli 48
Lazio 45
printer 44
Mulle selline seis sobiks.
Kommentaar
-
http://www.youtube.com/watch?v=5DIJsaYqs8A Pandevilt selline löök oleks olnud tavaline, aga Eto'o.Tõsine omg hetk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=5DIJsaYqs8A Pandevilt selline löök oleks olnud tavaline, aga Eto'o.Tõsine omg hetk.
Kommentaar
-
Eto õnneliku latihetke ajal ma vist käisin kemmergus, kus ma olen nii mõnelgi rioma kaotusmängu ajal lukutaha jäänud. See teine fail aga nähtud.
Siiski halb päev mehel, muud vast midagi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust... roose müüb metroos.
Kommentaar
-
Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
Subs: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Dejan tagasi algkooseisus! Samuraii ka alustab!
Forza Inter!
Kommentaar
-
Mängupilt on täiesti õudne. Viola teeb mis tahab palliga, meie keskväli on jälle olematu, äärekaitsjad kaitsefaasis ei taju üldse biiti ning keskkaitsjad ei saa kohe üldse Gilardinoga hakkama. See, et me viigis oleme, on täielik õnn. Ei saa aru miks vigane Stankovic täna jooksma pandi. Kehvem poolaeg isegi kui Jube vastu.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Nojah, üks üsna tühja koha pealt tekkinud õnnetu viga viis külalised küll liidriks, aga Fiorentina mängupilt seni täitsa ok olnud ja õnneks saadi ka väravale pihta.
Gilal, krt võtaks, ei olnud vaja seal lõpus seda palli ilmtingimata ristnurka põrutada. Tundud, et oleks piisanud ka vähe rahulikumast pealelöögist.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Uskumatu kui pasad me ikka oleme. Meil on kuldne võimalus teha midagi ja Milanile järele jõuda koos Cagliari mänguga, aga no Fiorentina andis ikka korraliku jalgpalli õppe 45 mintsa meile. Võitu küll sellise esitusega ei looda, pigem Fiorentina lööb veel paar ära ja võidab 3-1. Kaitse on nagu sõel, ründajateni pall ei jõua, Leo peab taktika vahetuse tegema v midagi muutma, me ei saa nii edasi minna ei täna ega ndv.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustUskumatu kui pasad me ikka oleme. Meil on kuldne võimalus teha midagi ja Milanile järele jõuda koos Cagliari mänguga, aga no Fiorentina andis ikka korraliku jalgpalli õppe 45 mintsa meile. Võitu küll sellise esitusega ei looda, pigem Fiorentina lööb veel paar ära ja võidab 3-1. Kaitse on nagu sõel, ründajateni pall ei jõua, Leo peab taktika vahetuse tegema v midagi muutma, me ei saa nii edasi minna ei täna ega ndv.
Kas maailmas mõni Interi fänn on ka, kes ei hala?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHalabalooo...
Kas maailmas mõni Interi fänn on ka, kes ei hala?
Ja muide ma räägin esimesest poolajast,, mis oli konkreetne pile of shit. Teisel poolajal oleme siiski Pazzo väravast ees ja nii see võiks ka jääda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar